Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fındık işçilerine BBP’den kardeşlik ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Giresun İl Başkanı Selahattin Toslu ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Konar, Doğu ve Güneydoğu’dan Giresun’a gelen fındık işçileriyle bir araya gelerek, “Birlik ve kardeşlik” mesajı verdi. Giresun’un Aksu Mahallesi’nde bulunan ve fındık işçilerinin barınması için kurulan kamp alanına giden BBP Giresun İl Başkanı ve beraberindekileri fındık işçilerinin çavuşları karşıladı. “Buraya yanan ateşe su dökmek için geldik” diyen Toslu, “Yanan ateşe su dökmek için Giresun’a fındık toplamak için gelen Güneydoğulu kardeşlerimizi ziyaret ettik.
Ziyaret amacımız, Güneydoğu’daki ateşi görüyoruz. Polisimize, askerimize kurşun sıkılıyor. Bugün burada Türk, Kürt, İslam kardeşliğini vurgulamak istedik. Giresun’umuzdan, güzel şehrimizden ülkemizi idare eden yöneticilere mesaj vermek istedik. Artık siyasi çekişmeler bırakılarak ortak akılda buluşulmalı, Türkiye bu ateş çemberinden kurtarılmalı. Küresel güçlerin oyununa gelmeden bu sorun mutlaka çözülmeli” dedi.
Toslu, “Bu yangın sürecini mutlaka aşacak ve atlatacağız. Devletimize güvenmemiz gerekiyor. Bu coğrafyada yaşayan herkesin Türk, Kürt, Alevi, Laz ve Çerkez kucaklaşmalı. Küresel dünya güçlerine taviz verilmemeli” diye konuştu.