Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fındığın sorunu Düzce’de konuşulacak!

14 Temmuz’da yapılacağı bildirilen,

14 Temmuz’da yapılacağı bildirilen, Büyük Fındık Çözüm Çalıştayı’ına Ziraat Odalarının yanı sıra fındık bölgelerindeki üniversitelerde davet edilecek.

Düzce’de “Büyük Fındık Çözüm Çalıştayı” düzenlenecek. Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) ile Düzce Ziraat Odası tarafından ortak organize edilen çalıştayda fındığın tüm sorunlara masaya yatırılacak.  Düzce Ziraat Odası’nı ziyaret eden MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, fındık ürünleri üreten girişimcilerin devlet tarafından desteklenmesi halinde fiyat sorununun da ortadan kalkacağını iddia etti. Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk ise fındıkla ilgili söyleyecek sözü, açıklayacak fikir ve projesi olan herkesi çalıştaya katılmaya davet ettiklerini vurguladı.

Çalıştaya katılan misafirlerimize fındık çorbası, fındıklı pide ve fındıklı baklava ikram edileceğini belirten Öztürk şöyle devam etti: “Çalıştaya Ordu, Giresun, Trabzon, Zonguldak, Düzce, Sakarya ve Kocaeli’de eğitim veren üniversiteleri, Ziraat Odalarını, fındık üreticilerini muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarını, valileri, belediye başkanlarını, milletvekillerini, siyasi parti başkanlarını, siyasi partilerin genel başkanlarını, Tarım Bakanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı ve özellikle fındıktan katma değerli ürün üretip pazarlayan girişimci ve firmaları, ayrıca fındığın atıklarının geri dönüşümünden biyogaz, enerji, ürün ve organik gübre üreten kişi ve kurumları davet ediyoruz” dedi.

Haber: Yeşilgiresun