Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil Belediye Başkanı Ankara’dan mutlu döndü

Bu haberin fotoğrafı yok

Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu Ankara ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunarak “İlçemiz adına yaptığımız talepler bir bir yerine geliyor” dedi.  Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu Ankara ziyareti sonrası ilçe adına yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini kaydederek, “Giresun Belediye başkanları olarak ilçelerde çalışmaları devam eden projeler ve düşünülen projeler hakkına Bakanlıklarımızla görüşme talebinde bulunduk. Bizim ilçemizin dere ıslahlarıyla ilgili taleplerimiz oldu, daha önce Eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Ak Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin 3 defa talimat vermesine rağmen ülkemizin yaşamış oluğu bazı olumsuzluklar yüzünden hayata geçiremediğimiz Dizgine ve Topallı Derelerimizin ıslah çalışmaları bu yıl içinde başlanacak. Bu yönde bize bu zamana kadar ellerinden gelen tüm gayretleri gösteren Milletvekilim sayın Nurettin Canikli’ye teşekkür ediyorum. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Meclisteki bütçe görüşmeleri Nisan ayına biter ve ilçemizdeki çalışmalar da Mayıs ayı itibarıyla başlar” dedi.
“DSİ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR”
Topallı Deresi üzerinde bulunan köprünün yıkılıp yerine yenisinin yapılacak olan projenin önümüzdeki günler içerisinde başlanacak olduğunu da kaydeden Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu “Eskisi yıkılıp yeni bir köprünün yapılacak olduğu Topallı Deresi Köprüsünün ihalesi daha önceden yapılmıştı. Biz yaz aylarına girmeden yapılması için talepte bulunmuştuk fakat yüklenici firma başlayamadı. Bizde yaz ayları başlamadan başlamasını istedik, onlarda uygun gördüler. Gecikme tamamen mücahitle alakalı ve yapımı yaklaşık 1 yıl sürecek” diye konuştu.
“AÇIK SPOR SAHALARI YAPILACAK”
Son yıllara üretilen projeler sayesin de ilçe geneli adeta inşaat sahasına döndü diye konuşan Başkan Somuncoğlu, sahil dolgu alanında yapılması planlanan spor kompleksi içinde “Eynesil’le ilgili Gençlik spor bakanlığıyla görüşüldü ve açık spor sahalarının bir an evvel yapılması talebinde bulunduk Yapılması yönünde talimatta verildi ve en kısa bir sürede çalışmalar başlayacak. Açık spor alanı bizim için önemli bir çalışma ve burada, futbol, tenis, basketbol, veleybol, sahaları yapılarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.