Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Espiye Süleyman Demirel Ortaokulu’ndan büyük başarı

Okul Müdürü Güzelaydın, “Bizi

Okul Müdürü Güzelaydın, “Bizi her anlamıyla destekleyen başta Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye çok teşekkür ediyorum.”

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kızlar Yarı Final Voleybol Maçları Amasya’da oynandı. Amasya Hamit Kaplan Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonunda kızlar grubunda Giresun Espiye Süleyman Demirel Ortaokulu birinci oldu.

Giresun Espiye Süleyman Demirel Ortaokul Müdürü Süleyman Güzelaydın, yaptığı açıklamada, çekişmeli müsabakalar geçtiğini belirterek, “Başta Serdar hocam beden eğitim öğretmeni Serdar Duran okulumuza adeta voleybol fabrikasına çevirdi. Devlet okulu olmamıza rağmen çok başarılı sonuç oldu bizim için. Buraya gelmemizde bizi her anlamıyla destekleyen başta belediye başkanımız Mustafa Karadere’ye çok teşekkür ediyorum. Velilerimiz her zaman yanımızda, Espiye halkı ve Giresun yanımızda. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kazanan biz olduk. Çok zorlu bir maçtı. İnşallah finalde birinci oluruz. Serdar hocamın 2017-2018 yine küçük erkeklerde Türkiye şampiyonluğu vardı. Bir de küçük kızlarla bunu perçinleştirir ve spor adına güzel şeyler yapmış olur okulumuz” diye konuştu.