Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAFINA SAHİP ÇIK

Giresun Kent Konseyi Başkanı

Giresun Kent Konseyi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel, “Bütün halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet edelim” dedi.

Giresun Kent Konseyi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel, Pandemi sürecinde ciddi sıkıntılarla karşılaşan yerel esnafın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için vatandaşlarımızın duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Gürel yaptığı açıklamada, “Yerel esnaftan alışveriş yaparsanız, paranız ilimiz ekonomisinde kalmış olur. Yeni yerel iş alanları yaratmış olursunuz, halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz. ‘Gün birlik günüdür, gün dayanışma günüdür, gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür’ Türkiye’de esnaflık geleneği ve kültürü dünyanın başka bir ülkesinde yok. Kimi zaman evinin anahtarını, kimi zaman çocuğunu teslim ettiğin mahalle bakkalına ve esnafımıza sahip çıkalım. İyi günde kötü günde hep selam verdiğin, gördüğünü değil lazım olanı aldığın esnafımıza sahip çıkalım ki böylece kendi geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Her zaman bizi güler yüzü ile karşılayan ve her zaman selam verdiğimiz yerel esnafımızı yerinde bulmak ve kalkınmasına yardımcı olmak için lütfen esnafımıza sahip çıkalım. Bütün halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet edelim” ifadelerini kullandı.