Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esenyurt Belediyesi’nden “Kültür Evi” projesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ev sahipliğinde, Eyüp Yeşilpınar Yağlıdere parkı tesislerinde yapılan kahvaltılı bilgilendirme, istişare ve tanıtım toplantısına İstanbul’da faaliyet gösteren Giresun Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile AK Parti milletvekilleri aday adayları katıldı.

Kahvaltılı toplantıya katılan AK Parti Milletvekili Aday Adayları Salih Kacır, Ahmet Yücel, Mustafa Demirci ve Ali Özdemir kendilerini tanıtarak destek istediler.

Toplantı açılış konuşmasını yapan Giresun Federasyonu teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, toplantı gündemi ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra söz alan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, katılımcılara ve milletvekili aday adaylarına davete iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.

Hepimizin derdi Giresun diyen Belediye Başkan yardımcısı Adurrahman Ada, İstanbul’da bir ilk olacak olan Giresun Kültür evi projesi ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Giresun ve Giresunlu için büyük bir önem taşıyan, İstanbul Esenyurt ilçesinde 12 Nisan tarihinde temelini atacağımız Giresun Kültür evi projesinin oluşturulmasını çok önemsiyoruz. Bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Camiamızın, bu gibi önemli konularda birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi, verilen kararın arkasında topyekûn durması başka başarıların da önünü açacaktır.

“Bizler dernek olarak hemşerilerimize, memleket özlemini gidermek için gece gündüz çalışıyoruz. Gurbet eldeki her derneğimizin hayali ve hedefi olan Giresun kültür evini inşallah hayata geçiriyoruz. Evimiz bakıldığında dış görünümü Giresun belediyesini andırıyor, iç mimarisi tamamen Giresun kültürünü yaşatacak” diye konuştu.