Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erişen, yeniden başkan

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen genel kurul toplantısına, Giresun Gazeteciler Derneği’nden delege olarak Mustafa Öztürk ve Ufuk Kekül katıldı.

Divan Başkanlığını Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanvekili Sefa Özdemir üyeliklerini Murat Taşkın ve Mustafa Öztürk’ün yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Erdoğan Erişen, başkanlığa tek aday oldu. Konuşmaların ardından seçimler yapıldı ve Erişen, oy birliğiyle yeniden KGF başkanlığına seçildi. Erişen başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: Cengiz Demirel, Cihan Okur, Ersen Küçük, İhsan Uluözlü, Metin Kaya, Murat Okumuş, M. Erkan Yılmaz, Mustafa Bayrak, Sezai Köprülü, Zeki Alkan.

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Koordinatörlük görevine ise, oy birliği ile DHA Trabzon Bölge Müdürü Muhammet Kaçar getirildi.

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram da listede onur kurulu üyeliği ve üst kurul delegesi olarak yer aldı.

Kendisine ve yönetimine 3 yıl daha görev veren ve güven duyan delegelere teşekkür eden Erişen, yaptığı konuşmada, “Önümüzde zor bir süreç var. Hem içinde bulunduğumuz sektörün hem de ülkemizin ekonomik sıkıntıları içerisinde zor bir süreç geçireceğimizi görüyoruz. Diliyoruz ki pandeminin etkisinden tam çıktığımız bir dönemde sektörümüz hem yasal hem de ekonomik anlamda yeni krizler yaşamaz. Bu süre içerisinde Konfederasyonumuzun önderliğinde sizlerle birlikte her türlü çalışmayı yerine getirmeye söz veriyoruz. Son dönem pandemiyle geçti. Federasyonumuzun kuruluşunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadınız. Bu 3 yılın sonunda inşallah sorunlarımızın birçoğu çözülmüş olur. Birlikte iyi şeyler yapacağız”.

KGF’nin örgütlenmesi içinde yer alan 19 ilden gelen gazeteciler dernek başkanları, temsilcileri ve delegeler aynı gün Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i de ziyaret ettiler.

Etkinlik Geleneksel Medya Ödülleri Yarışması plaket töreniyle sona erdi. Törene Vali Sonel, Ak Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan da katıldı.