Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eren temliğini kaldırmalı”

Karaahmet; “Giresunspor’da başkanlık yapmanın

Karaahmet; “Giresunspor’da başkanlık yapmanın bir bedeli olmalı. Giresunspor’a başkanların temlik koymasına karşıyım, Fatih Kitapçı temlik koyduğunda da karşıydım halen karşıyım. Bugün Mustafa Bozbağ’ın temliği olsa ona da karşı çıkarım. Pandemi dönemi bittiğinde yapacağımız kongrede başkanların Giresunspor’un hesaplarına temlik koymaması için tüzük değişikliğine gideceğiz. Giresunspor’un önünün açılması için birinci şart eski Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren temliğini kaldıracak, yoksa konuyu mahkemeye taşıyacağız.”

 

“GERÇEKLERİ KONUŞMAK BAZEN AĞIR GELEBİLİYOR AMA KONUŞMAK ZORUNDAYIZ”

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, dün düzenlediği basın toplantısında yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. “Gerçekleri açıklamak için karşınızdayım” diyerek sözlerine başlayan Karaahmet; “Gerçekleri konuşmak bazen ağır gelebiliyor ama Giresunspor’da hiç bir şeyin de gizli kalmaması gerekiyor. Çünkü Giresunspor tüm Giresun’u temsil ediyor ve gerçekleri herkesin bilme hakkı var. Giresunspor’un şuanda ligde iyi bir yerde olduğunu düşünüyorum. Çok karakterli, onurlu, fedakar bir takımımız var, iyi bir teknik heyetle çalışıyoruz, çok memnunuz. Daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Bu konuda takımıma teşekkür ediyorum, teknik heyetimize de teşekkür ediyorum. Bu hafta Samsunspor ile oynayacağımız derbiyi kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“GİRESUNSPOR’A DESTEK OLMAYANLARLA TEKRAR GÖRÜŞECEĞİMİZ GÜNLER GELECEK”

Karaahmet, “Giresunspor Giresun için bir yaşam biçimi bunu anlatmaya gerek yok. Giresunspor’dan istenen sportif başarıların gelebilmesi için birlik beraberlik çok önemli. Rakiplerimizin aylık 800 bin TL’lik, 1 milyonluk kalıcı gelirlerini öğrendikçe üzülüyorum. Bunu düzeltmek ve talep etmekte bizim görevimiz diye düşünüyorum, bunu görmezden gelenleri, duymazdan gelenleri, kör sağır rolü yapanları görüyoruz, vermeyenler utansın diyorum artık çünkü yoruldum. İşadamlarımız duymamazlıktan geliyor, bu onların sorunu, bu şehre borcu olanların bu borçlarını ödemek istememesini üzülerek, yaşayarak görüyoruz. Destek yapanlardan Allah razı olsun, yapmayanlar utansın diyorum. Giresunspor’u sevmeyenlere ilgili artık konuşmak istemiyorum, halkımızın da Giresunspor’un yanında olanlardan yana tercihlerini kullansınlar istiyorum. Biz bize destek veren herkesi yayınlamaya çalışıyoruz, yayınlıyoruz. Bugün bu takıma destek olmayanların yarın daha büyük başarılar geldiğinde; o gün Giresunspor’a destek olmayanların yüzüne bakmak istiyorum. Giresunspor her şeyin üzerindedir. Biz önümüze bakacağız, ne kadar gücümüz varsa, bizi sevenlerle yolumuza devam edeceğiz, destek olmayanlarla tekrar görüşeceğimiz günler gelecek. O gün geldiğinde destek vermeyenleri yok sayacağız” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ 23 MİLYONU BULURSA YARISINI KENDİSİNE BAĞIŞLAYACAĞIM”

Karaahmet; “Bizim dönemimizde bugüne kadar 19 milyonluk ödenen para var. Elazığ milletvekilinin açıklaması var; Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Giresun’da yaşanan sel afeti nedeniyle şehrin moralini yüksek tutmak için Giresunspor’a yapılan destekle ilgili bir açıklama var. Bu açıklamanın şehrin moralini yüksek tutmak ile ilgili olan kısmına katılıyorum ancak açıklamanın devamında Giresunspor’a 23 milyon ödendi kısmı gerçek değil. Elazığ milletvekili bu parayı bulursa ben yarısını kendisine bağışlayacağım. Bizim hesaplarımız şeffaf, açık ve net, bakmak isteyenlere bilgi verebiliriz. Asparagas ifadeler kullanmıştır, bu böyle bilinmelidir” dedi.

“KONUŞARAK ÇÖZEMEZSEK, OSMAN ÇIRAK ÖRNEĞİ GİBİ MAHKEMEDE ÇÖZECEĞİZ”

Karaahmet; “Bugün itibariyle borçlarla ilgili tabloda son finansal durum tespit raporumuz var. Bu yeminli mali müşavir raporudur. Rapordaki borç miktarıyla kongrede açıklanan borç arasında ciddi bir fark var. Bir buçuk seneyi denetlediler ve bize bir rapor sundular. Temlikler var ve bu temliğin eski başkan Sacit Ali Eren tarafından kaldırılmasını istiyoruz. Dün akşam Mustafa Bozbağ’ın açıklamasını gördüm. Biz bizden önceki dönemi incelettik, ondan önceki dönemi inceletmek o dönemki başkanın ve yönetimin sorumluluğudur. Mustafa Bozbağ dönemi iki defa ibra edilmiş, o dönem kapandı ama sen temlik koyarak Giresunspor’un önünü kapatamazsın, şahitler üzerinde bize ifade ettiklerinle ortaya çıkan tablo çok farklı, biz diyoruz ki kulübün önünü aç, kimse kulübün önünü kapatmamalı. Ali başkanın kulübün önündeki temliğini kaldırması gerekiyor. Üst akıl dediğimiz görüşmeler yapıldı ancak henüz bir gelişme olmadı. Konuşarak çözemezsek Giresunspor bu konuyu mahkemede çözmek zorunda. Aynı örnek Osman Çırak davasında var. Bizim bu durumu çözmemiz lazım. Anlaşmaya çözemezsek mahkemenin kararına saygılı olacağız. Giresunspor’un önünü açmak birinci önceliğimiz. Ali Eren temliği kaldıracak, kaldırmazsa mahkemede sonuçlarını göreceğiz. Rapor burada, avukatlarımız çalışıyor, ayrıntılı bilgi almak isteyenlere yardımcı olacağız” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE TARAFTARLARIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kulübe kalıcı gelir sağlanması yönündeki gelişmeleri de değerlendiren Karaahmet; “Otopark ihalesini Giresunspor adına aldık, öncelikle bu konudaki desteklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni hastanenin kantin ihalesine de gireceğiz. Taraftarlarımıza da hatıra bileti kampanyası için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.