Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERDOĞAN’DAN TEŞKİLATLARA UYARI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun’daki Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında partilileri uyardı. Erdoğan; “Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları kapı kapı dolaşacak, slogan gençliği değil, icraat gençliği istiyorum” dedi.

Teşkilatları uyaran Erdoğan, “Parti içerisinde teşkilatlarda ciddi bir değişime yenilenmeye ihtiyacımız var” diye konuştu. Erdoğan, Giresun’daki oy düşüşüne de dikkat çekerek, “Bu tablo Giresun’a yakışmıyor, 2019’da sandıkları patlatmanız gerekiyor” diye uyardı.

Giresun il danışma toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partilileri açık açık uyararak, “16 Nisan halk oylamasıyla önemli bir başarıyı yakaladık. Artık yüzde 48,9 bile alsanız başarılı olamıyorsunuz. Netice ve zafer için mutlaka yüzde 50+1 oy almamız gerekiyor. Cumhurbaşkanlığında rahat icraat yapabilmek için Meclis’te de güçlü bir çoğunluğa sahip olabilmek büyük önem arz ediyor. Şayet birlikte yaşadığımız bu seçimlerden gereken dersleri çıkarmazsak 2019’da işimiz gerçekten çok zor. Şunu unutmayın AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti zaafa uğrarsa Türkiye zaafa uğrar. ” dedi. Erdoğan “Eğitim, sağlık, enerji, ulaşım, iletişim, toplu konut, sosyal yardım ve diğer tüm konularda Türkiye’ye biz çağ atlattık. Bundan 10 yıl önce, 20 yıl önce birisi size gelip denizin üzerine böyle bir havalimanı yapacak dese inanır mıydınız? Ama işte biz yaptık ve sizlerin de hizmetine sunduk. Biz CHP zihniyetinin akıl alamayacağı hizmetleri gerçekleştirdik.” diye konuştu.

“ANA KADEME, GENÇLİK, KADIN KOLLARI KAPI KAPI DOLAŞACAK”

Toplantıda konuşan Erdoğan, başta merkez ilçe olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarının isimleri söyleyerek ayağa kalkmasını istedi. Erdoğan ilçe teşkilatlarının toplantıya ilgisinin az olduğunu görünce de partilileri uyardı.
Erdoğan şöyle konuştu: “15 yıldır her girdiğimiz seçimi kazandık ve kesintisiz bir şekilde iktidarda kaldık. Özellikle bu süreçte teşkilatlarımızda ciddi bir metal yorgunluğuna maalesef şahit olduk. Bu sadece benim şahsi görüşüm değil aynı zamanda milletimizin görüşü. 16 Nisan’da alınan yüzde 51,4 oy AK Parti oyu değildir. Ama aynı şekilde hayırcıların aldığı yüzde 48,6 oy da sadece CHP’nin oyu değildir. Bunun böyle bilinmesi lazım. Onlar zannediyorlar ki bu oy bizim. Onlara en güzel cevabı inşallah 2019’un Mart’ında vereceğiz. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, kapı kapı bugünden itibaren dolaşmaya başlayacaksınız”

“GİRESUN’A BU ORANLAR HİÇ YAKIŞMAZ”

AK Partinin Giresun’daki seçimlerdeki oylarını da kıyaslayan Erdoğan” Kardeşlerim, bizler Cumhurbaşkanlığı seçiminde burada yüzde 66 oy aldık. Fakat, 1 Kasım 2016’da bu oy yüzde 63’e düştü. Referandumda yüzde 61’e düştü. Ben diyorum ki, Giresun’a bu oranların hiçbiri yakışmaz. 2019’da Giresun’un sandıkları patlatması gerekir. Bunun için de gerçekten çok terlememiz, çok çalışmamız gerekiyor. Yapmamız gereken, kapı kapı dolaşacağız. Gurur, kibir bize yakışmaz. Gurur, kibir, Allah’a aittir. Biz mütevazı olacağız. Bizim bakanımız mütevazı olacak. Belediye başkanımız, milletvekillerimiz mütevazı olacak. Makamı güçlü kılmaktır aslolan. Makamdan güç almak değil. Makamda güç alarak yoluna yürümeyi düşünüyorsan, geldiğin gibi bu millet seni göndermesini bilir” dedi.