Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En yeni tesettür ferace modelleri

Tesettür giyimi tercih eden

Tesettür giyimi tercih eden kadınların dışarı çıkarken en çok kullandığı dış giyim ürünüdür feraceler. Kombininiz ne olursa olsun üzerine düz bir ferace modeli tercih ederek hele de aldığınız ürün kaliteliyse çok uzun zaman boyunca kullanabilirsiniz. En yeni tesettür ferace modelleri ile birbirinden güzel örneklere bakabilirsiniz.

2020 Kuşaklı Ferace Modelleri

Tesettürde moda olan şey vücut hatlarını belli etmemektir. Feraceler ise bu şartı kolaylıkla karşılıyor diyebiliriz. Özellikle sadece kadınların olduğu bir yere giderken veya market vs. alışverişi yaparken içinize dar bir kombin yapsanız dahi feraceler ile rahatlıkla giyebilirsiniz.

Feraceler kimileri için oldukça bol bir ürün olarak tabir ediliyor. Vücut hatlarınızı hiç belli etmediği için sizleri olduğunuzdan daha kilolu da gösterebilir. İşte bu durumdan şikayetçiyseniz kuşaklı ferace modelleri arasından seçimler yapmayı düşünebilirsiniz.

Belinizden geçen ince bir kuşak sayesinde kilolu gözükmenize hiç gerek yok.

https://kadinev.com/

2020 Ferace modellerinde ise bu senenin moda renkleri kiremit ve toprak renkleri diyebiliriz. Fakat krem, pudra renklerini tercih ederek de kolay kombin yapmanızı önerebiliriz.

Siyah, bej, toprak tonları gibi renkler sayesinde kombin yapmak da oldukça kolay bir hale geliyor. Birçok şal rengini bu renklerle rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

İki Renkli Tesettür Ferace Modelleri

blank

Son dönemlerde iki renkten oluşan tesettür ferace modellerini de sıkça görüyoruz. Az önce belirtmiş olduğumuz gibi kolay kombinlenen renklerle farklı bir rengin uyumundan oluşan ferace modelleri de şıklığıyla göz dolduruyor.

Yazlık Ferace Modelleri

Feraceler sadece kış mevsimine uygun bir kıyafet türü değildir tabi. Yaz mevsiminde de kullanabileceğiniz incecik kumaştan yapılan ferace modelleri bulunuyor.

İçinize giyeceğiniz kısa kollu pamuklu bir ürünün üzerine yazlık ferace modelleri arasından tercih edeceğiniz bir ürünle kombin yaparak gün boyu rahatça vakit geçirebilirsiniz.

Son dönemlerin modası haline gelen cepli ferace modellerini de es geçmemek gerekiyor. Gerek kullanım kolaylığı gerek şık duruşu açısından cepli feraceler oldukça işlevsel duruyor diyebiliriz.

Birbirinden şık ferace modellerini görmek adına sizleri sitemize davet ediyoruz.

https://kadinev.com/