Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“En kısa zamanda takviye yapacağız”

Çotanakların kulüp başkanı Hakan

Çotanakların kulüp başkanı Hakan Karaahmet, Trabzon deplasmanından alınan 1 puanı, kaleci Okan’ın adeta devleşerek üst üste 2 penaltı kurtarışına ilişkin duygularını ve son olarak transfer tahtası ve takviyelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, takımı verdiği mücadeleden dolayı kutladığını belirterek, “Takımımı bu mücadeleden dolayı kutluyorum. Giresunspor bu sezon farklı bir mücadele veriyor. Ayakları üzerinde kalma mücadelesi veriyor. Trabzonspor komşumuz, şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etmiş yoluna devam ediyor. Buradan 1 puan almak bizim için çok önemliydi” şeklinde konuştu.

Kaleci Okan’ın Giresunpor’da kendini bulduğunu belirten Hakan Karaahmet, “Penaltı verilen pozisyonu yorumcular tartışacaktır. Takdir hakemin. Ben ve hocam hakemler hakkında konuşmuyoruz. İki penaltı atışı kullanıldı. Kalecimizi tebrik ediyorum. Bu gece aldığımız 1 puan ona yazar” ifadelerini kullandı.

Giresunspor’un transfer yapacağını belirten Hakan Karaahmet, “Giresunspor inşallah transfer yapacak. Giresunspor camiası bu konuda üzerine düşeni yapacak. Takımımızın kadro derinliğinde eksiklerimiz var. En kısa zamanda Giresunspor takviyelerini yaparak yoluna devam edecek” değerlendirmesini yaptı.