Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En iyisini yapmak istiyoruz

Spor Toto 1. Lig

Spor Toto 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, olağan kongre hazırlıklarına kısa bir bayram molasından sonra yeniden başladıklarını söyledi.

Liste çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Eren, “İşlerinin yoğunluğu nedeniyle yeni dönem için müsaade isteyen bazı yönetim kurulu üyelerimiz oldu. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde liste çalışmalarımızın şekillenmesini bekliyoruz” dedi.

12-19 Haziran tarihlerindeki genel kurulda yeniden işbaşına gelmeleri halinde hemen transfer çalışmalarının startını vereceklerine dikkat çeken Eren, “Önce iç transfer çalışmalarını tamamlayacağız. Peşinden de zaman kaybetmeden dış transfer görüşmeleri için kolları sıvayacağız. İç ve dış transferde anlaşmayı düşündüğümüz isimlerle dirsek temaslarımız devam ediyor. Yeni sezonda elimizdeki imkanlar çerçevesinde en iyisini yapacak bir kadro kurmak istiyoruz. Bu kadroyu kurarken teknik heyetimizin talep ve isteklerini ön planda tutacağız. Camiamıza geçen sezonu unutturacak, yeni sezonda başarıdan başarıya koşacak bir kadro kurmak için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.