Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMITT fuarı hazırlıklarına başladı

Giresun’da faaliyet gösteren otel,

Giresun’da faaliyet gösteren otel, restorant ve seyahat acenteleri ile yöresel ürün imalatı ve satışı yapan firmalar  “EMITT 2016 FUARI” öncesinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu başkanlığında bir araya geldi.

Son dönemde turizm alanında ciddi mesafe alınan ilimizde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir araya gelen firmalara ilaveten,          Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Gürgenci ile DOKA Giresun Koordinatörü Murat Aladağ, sektörün sorunlarını ve EMITT fuarında Giresun’un tanıtımı noktasında neler yapılması gerektiğini görüştüler.

Toplantının açılışında konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Buraya turizm firmaları ve turizme hizmet eden sektör temsilcileri olarak toplanmış bulunuyoruz. DOKA desteğinde Ocak ayının son haftası yapılacak olan EMITT Fuarı için organize olmak, Giresun turizmine ve potansiyelini tanıtmak için bir raya geldik. Geçtiğimiz hafta yeni yapılan otellerimize yönelik yaptığımız ziyaretlerde yatak kapasitesi ve konfor açısından ciddi mesafe aldığımızı da gördük, aynı şekilde restoran ve hizmet sektöründe de ilerlememiz var, bu artılarımızı doğamızla entegreli bir şekilde EMITT Fuarında tanıtmalıyız” dedi.