Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elart Yastık Seti

2001 yılında ev tekstili

2001 yılında ev tekstili sektörüne giren Elart Çeyiz, kısa bir sürede sektöründe öncü konumuna gelmiştir. Yılların verdiği tecrübe ile ev tekstili alanında büyük başarılara imza atan firmamız, web sitesi  elart.com ile müşterilerine hizmet vermektedir. Yurt içinde 500’ü aşkın bayi ve 40 ülkeye ürün ihraç eden Elart; yatak odasından, mutfağa ev tekstili üzerine akla gelebilecek her türlü ihtitaca karşılık vermektedir. Firmamız kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Hergün daha iyiye, misyonuna sahip olan firmamız, online alışverişin de öncüsü konumundadır. Oturduğunuz yerden rahatlıkla alişveriş yapabileceğiniz sitemizden, nevresimden, yatak setlerine, mutfaktan banyoya, her evin ihtiyacına cevap veren ürünleri bulabilirsiniz. Her zevke hitap eden ürün çeşidi ile son trendleri yakalayan ve modaya yön veren firmamız, uygun fiyatı ile de evlerin vazgeçilmezi olmuştur. Firmamız kullandığı ham maddelerde öncelikli olarak sağlığa dikkat etmektedir. Ürünlerde sadece göze değil sağlığa da önem verilmektedir. Sağlık şartlarının yerine getirildiği ürünlerimizi gönül rahatlığı içesinde kullanabilrsiniz.

Yatak Seti Alınacak Yer Elart.com

Ev tekstili alanında, tüm ihtiyaçlara cevap veren firmamız, yatak odası için gereken tüm ürün gruplarına sahiptir. Pike takımı, nevresim takımı, yatak setleri gibi her türlü ürün grubuna sahip olan Elart; 500’ü aşkın bayisi ve online alışveriş sitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Insan sağlığına zarar vermeyen yatak setleri vb. ürünler ile yatak odalarının vazgeçilmezi konumundadır. Geniş renk yelpazesi ile her türlü zevke hitap eden ürünlerimiz, müşteriler tarafından büyük beğeni toplamaktadır. İçerisinde pike, nevresim, kırlent gibi, yatak odanızı şık ve zarif gösteren setler ile rahat bir uykunun yanında, enerjik bir şekilde güne merhaba diyeceksiniz. Elart.com üzerinden alabileceğiniz ürünler, kısa sürede evinize kadar gelecektir. Site üzerinden aldığınız ürünlerden memnun kalmazsanız veya hatalı ürün ile karşılaşırsanız, 14 gün içerisinde iade ve inceleme hakkına sahipsiniz. Bu işlem için ürünü evinizden kargoya vermeniz yeterli olacaktır. Bunun yanında, sitemizde son teknoloji güvenlik önlemleri ile kişisel bilgileriniz koruma altındadır. Tüm evlerin ihtiyacı olan ürünlere 500’ü aşkın bayimiz ve sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi Setler

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız; yatak odalarının vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir. Kurumsal kimliğini sadece bayii olarak değil, online ev tekstili alışveriş sitesi ile devam ettiren firmamız, yatak setleri ile tüm evlere şıklık katmaktadır. Sağlığa zararlı olmayan ürünler ile hem sağlığınızı koruyup hem de evlerinize şıklık katabilirsiniz. Pastel ve canlı renkler ile tüm gönüllere hitap eden setlerimiz ile güne mutlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Bir yatak odasında olması gereken tüm ürünlere sahip setler ile firmamız, sağlığınızı da düşünmektedir.  Elart.com ile yaptığınız alışverişlerinizde görsellerde gördüğünüz ürünün aynısı evinize kadar gelmektedir. Yaşayacağınız her türlü sorunda müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Alanında öncü konumda olan Elart; ev tekstili alanında modaya yön veren firma konumudadır. Uygun fiyat ve çeşitleri ile web sitemiz dikkat çekmektedir. Gelişmekte olan firmamız müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına anında karşılık vermektedir. Elart.com üzerinden aldığınız ürünler, evinize kadar gelmektedir. Evinizden çıkmadan rahatça alışveriş olanağı sunan Elart, her türlü zevke hitap eden geniş ürün yelpazesine sahiptir. Memnun kalmadığınız ürün veya hasarlı ürünler ile ilgili durumlarda, 14 gün iade ve inceleme talebinde bulunabilirsiniz. Bu işlemleri evinizden kalkmadan, kapınıza kadar gelen kargo ile yapabilirsiniz.