Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekim Ayı Kaymakamlar Toplantısı yapıldı

Ekim ayı kaymakamlar toplantısı,

Ekim ayı kaymakamlar toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.
Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, Barış Demirtaş ve Cahit Karatepe, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Albay A. İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve ilgili kurum amirleri katıldı.
Toplantı gündeminden önce, Kocaeli Giresun Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman tarafından 15–18 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleşecek “Giresun Tanıtım Günleri” ile ilgili bir sunumda yapıldı.
Ardından toplantı gündemine dair konular hakkında ilgili kurum yetkilileri tarafından toplantıya katılanlara bilgi verildi. Önceki toplantılarda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğunun da ele alındığı toplantıda, bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusu da görüşüldü.
Toplantıda; ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES projeleri olmak üzere 2016 yılı itibariyle ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları gözden geçirilerek, gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilmeyen yatırımların gerekçeleri hususunda yetkililer tarafından Vali Karahan’a bilgi sunuldu.