Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğlence faciaya dönüştü, 1 ölü 3 yaralı

Giresun’da dün akşam lunaparkta

Giresun’da dün akşam lunaparkta “Elma Kurdu” isimli eğlence treni belirlenemeyen nedenden dolayı raydan çıkarak devrildi.

Kazada karı-koca olan ikisi polis 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sinem Gülşen Dilekçe’nin eşi Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Samet Dilekçe, Şevval Akbaş ve Fatma Akbaş ise yaralandı. Olay sonrası faaliyeti durdurulan lunaparkta olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.
Kazada hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe bugün Giresun Valiliği önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Ordu’ya gönderildi.
Olay dün akşam saat 21.00 surlarında Hacı Hüseyin Mahallesi’nde bulunan luneparkta meydana geldi. Kendisi gibi polis olan eşi ve arkadaşlarıyla lunaparka gelen Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe “Elma Kurdu” isimli eğlence trenine bindi.

Eğlence treni, iniş sırasında raydan çıkarak devrildi. Bu sırada trende bulunan Sinem Gülşen Dilekçe, eşi Samet Dilekçe ile Şevval Akbaş ve Fatma Akbaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.