Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ecevit, Erbakan ve Türkeş’in isimlerini parklara verdi

Giresun Belediyesi Şubat Ayı

Giresun Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclisi toplantısında, Türkiye’ye ve Giresun’a hizmetleri geçmiş kişilerin isimleri şehirdeki parklara verildi.

Toplantıda; Gemilerçekeği Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın deniz tarafında kalan Giresun Belediyesi Botanik Parkı adının Alparslan Türkeş Botanik Parkı olarak değiştirilmesi, Aksu Mahallesi TOKİ Konutlarında açılan yeni parka Ozan Arif Şirin Parkı ismi verilmesi, Teyyaredüzü Mahallesi Gençlik Merkezi adının Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi olarak değiştirilmesi, Yalı Mahallesi’nde yapılmakta olan parka Hasan Ali Tütüncü Parkı ismi verilmesi, Teyyaredüzü Mahallesi Bahtiyar Aydın Caddesi üzerinde bulunan parka Bülent Ecevit Parkı ismi verilmesi, Aksu Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğünün doğu tarafındaki parka Hüseyin Avni Alparslan Parkı ismi verilmesi, oy çokluğuyla kabul edildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Hizmet anlayışımızda vefayı asla unutmayacağız. Ülkemizin ve Giresun’umuzun gelişmesi, güzelleşmesi için emek veren, mücadele eden, değer katan kişilerin isimlerini tesislerimizde, sokaklarımızda ve parklarımızda yaşatıyoruz. Bu kararın alınmasında emeği geçen ve katkı veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.