Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce'den kısa kısa

DÜZCE (AA) – Düzce

DÜZCE (AA) – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye ziyaretler sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özlü, kendisini ziyarete gelen mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Özlü'nün seçim döneminde sık sık bir araya geldiği, merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla görüşmelerinin devam ettiği aktarılan açıklamada, Özlü'nün şu ifadelerine yer verildi:

"Merkez mahalle muhtarlarımız, en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Düzce'yi sokakları, caddeleri, mahalleleri ile özenle işlemek, yenilemek ve geliştirmek için onlarla istişare etmemiz büyük önem taşıyor. Mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını, muhtarlarımızla yaptığımız iş birliği sayesinde karşılayacağız. Doğru hizmetin, doğru adrese gitmesi için görüşmelerimiz, fikir alışverişimiz düzenli olarak devam edecek."

– Mahalle iftarları

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenlenen mahalle iftarı Sancaklar Mahallesi'nde yapıldı.

Körpeşler, Hamidiye ve Sancaklar mahalleleri sakinlerini bir araya getiren iftarda, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Her mahalle iftarına katılmak için çaba harcadığını aktaran Özlü, "Mahalle iftarlarını kaçırmadan, hemşehrilerimle birlikte oruç açmak beni ziyadesiyle memnun ediyor. Onların bize duyduğu güveni gözlerinde görüyoruz, bu da bize daha büyük bir sorumluluk veriyor. Tüm gayretimiz, onların geleceği, talep ve beklentilerini karşılamak içindir. Bereket sofralarımızda bu kalabalık, muhabbet hiç eksik olmasın inşallah." şeklinde konuştu.