Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duroğlu Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği

Duroğlu Belediyesi, beldenin dört

Duroğlu Belediyesi, beldenin dört bir yanında başlattığı yol genişletme, bakım ve onarım çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Konacık, Homurlu ve Tekke Mahallesinde asfalt öncesi yapılan alt yapı ve asfalt altı filler malzeme çalışması Çağlayan Mahallesine kaydırılarak aralıksız sürerken, Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan’ da çalışmaları bizzat takip ediyor. Ana mahalle yollarının tümünün asfalt yapılacağını, ara yolların ise betonlama çalışması ile her mevsim vatandaşlar için kullanılabilir hale gelmesini sağlayacaklarını dile getiren Başkan Kılıçaslan yaklaşık 2 aydır aralıksız yol bakım çalışması ile yatıp kalktıklarını dile getirerek şunları söyledi.

“Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yolu olmayan ev kalmayacak demiştik, Şükürler olsun bugün Duroğlunda 100 kilometreyi aşkın yol ağımızla vatandaşlarımızın hizmetinde olmanın onurunu yaşıyoruz. Tabii ki işimiz sadece yolları açmakla bitmiyor. Rutin bakımları ve bu yolların asfalt ve beton yapılması da verdiğimiz söz gibi boynumuzun borcudur. Çalışmalarımızın büyük kısmını tamamlamış bulunmaktayız ve şu anda Çağlayan Mahallemizde tarihi boyunca görülmemiş bir çalışmanın içindeyiz. Yaklaşık 3 kilometrelik bir ana yol şebekesinde genişletme çalışması yaptık, alt yapısını tamamladık, içme suyu şebekesini yeniledik. Şu anda da asfalt altı filler malzeme kaplamasını yapıyoruz. İşimiz zor, kolay değil ancak hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın bizlere vermiş olduğu destek her şeyin üzerinde bir güç veriyor. Bu sene asfaltlanmayan mahalle yolu ve betonlanmayan sokak yollarımız kalmayacak İnşallah. Çünkü yollar, insanın ileriye yolculuğudur, medeniyetin zamanla yarışıdır ve en önemli hizmetlerden biridir. Şahsım adına yağmur çamur demeden özveri ile çalışan personellerimize, Mahalle muhtarlarıma ve yardımlarını esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkür ediyor, “söz verdiğimiz gibi” tamamlanacak olan çalışmaların Duroğlu’na şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”