Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Doğru bir karar verildi”

Çotanakların Başkanı Karaahmet; “Sağlık

Çotanakların Başkanı Karaahmet; “Sağlık her şeyden önemlidir. Altay maçımızın ertelenmesi son derece doğru bir karardır.”

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Altay ile oynayacakları maçın rakip takımda yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenmesini değerlendirdi.

“Sağlık her şeyden önemlidir” diyen Karaahmet, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Öncelikle Altay camiasına yaşadıkları covid 19 vakaları nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyorum” dedi.

TFF’nin kararını desteklediklerini kaydeden Karaahmet; “Yaşadığımız olağanüstü süreçte koronavirüs maalesef tüm dünyanın şuanda birinci sorunudur. Tek temennimiz bu olağanüstü durumun bir an önce son bulması ve normal hayatımıza geri dönebilmemizdir. Tekrar altını çizerek söylüyorum bizim için insan sağlığı her şeyden önemlidir. Bu hafta Altay ile oynamamız gereken maçın insan sağlığı göz önünde bulundurularak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmesi çok doğru bir karardır” değerlendirmesinde bulundu.