Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dikloron Jel Nedir ve Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarıyor?

Dikloron jel ağrı kesici

Dikloron jel ağrı kesici ve kas gevşetici olarak kullanılan ürünlerden bir tanesidir. Şeffaf ve yarı katı jel formda satışa çıkarılmıştır.

Dikloron jel hastalıklı cilt üzerinde uygulanır. Ağrının bulunduğu bölgeye uygulanır. İncinme, burkulma ya da eziklerde Dikloron jelden destek alabilirsiniz. Ürün uygulandığı bölgede rahatlatıcı etkiye sahiptir.  Anında etki eden jel kısa sürede rahatlatıcı etkisini gösterir. Düzenli kullanımında tedavi edici özelliği bulunur. İlaç SGK kapsamına alınmıştır. Oldukça uygun fiyatlara ürün satılır.

Dikloron Jel Ne İşe Yarıyor, Etkileri Neler?

Dikloron jel nedir? Ürün özellikle spor yaralanmalarında kullanılır. Sporda ortaya çıkabilecek iltihap, şişlik ve ağrıların tedavisinde etkilidir. Kullanıldığı zaman anlık rahatlama sunar. Doktorun önerdiği kadar kullanılması gerekir. Diz ve dirsek gibi eklemlerde ortaya çıkabilecek iltihaplanma ve yaralanmalarda kullanılabilir. Yumuşak dokularda ortaya çıkabilecek doku hasarlarının ve iltihapların tedavisinde de tercih edilir.

Dikloron Jel Fiyatını Belirleyen Unsurlar

Dikloron jel pek çok kişi tarafından tercih edilir. Ağrıların rahatlatılması için kullanılmaktadır. Kas ve eklemlerde meydana gelen ağrı ve sızılar bu krem sayesinde en aza indirilir. Günlük kullanımı hasarın durumuna göre değişebilir.

Dikloron Jel Nasıl Kullanılır?

Dikloron jel nasıl kullanılır? jel günlük kullanım için tasarlandı.  Gün içerisinde 3-4 defa problem bulunan bölgeye uygulanır. Geniş bir bölgeye yayılması durumunda kullanılacak olan kremin miktarı fazlalaştırılabilir.  Dikloron jelin belirlenen dozlarda kullanılması tavsiye edilir. Üç haftadan daha uzun süre kullanımda istenmeyen etkilere neden olabilir. Eklem ve kas ağrılarında iki haftadan fazla kullanımı uygun değildir. Bir hafta boyunca kullanıma devam etmeniz herhangi bir iyileşme görmezseniz ağrının daha kötü boyutlara ulaşmaması için doktorunuzdan destek almanız gerekir.

Dikloron Jel Kullanılacak Doz Ne Kadardır?

Doktorun önerdiği dozlarda Dikloron jel kullanmanız gerekir. Önerilenden fazla kullanılmasının herhangi bir faydası bulunmayacaktır. Uygulama esnasında gözle temasından kesinlikle kaçınmalısınız. Ürünün daha fazla etki göstermesini istiyorsanız uyguladığınız alanı sarabilirsiniz. Dikloron jel spor yaralanmalarında sıklıkla tercih edilen ilaçlardan bir tanesidir. Daha detaylı bilgi için adresini kullanabilirsiniz.

Kaynak