Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Destek güme mi gidecek?

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti’nin seçimde tek parti olarak Hükümet kurma şansı ortadan kalktığı için, şimdi taraftarlar  ve yeşil beyazlı yöneticileri ister istemez endişeye düşürdü.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli seçimden önce Giresunspor Kulübü’nü ziyaretinde Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ile görüştü.
CANİKLİ: “SONUNA KADAR ARKANDAYIM”
Gümrük ve Tekel Bakanı Nurettin Canikli,  Başkan Bozbağ ile yaptığı görüşmede, göreve devam etmesi için her türlü desteği vereceğini söyledi.
Bakan Canikli,  Bozbağ’a, “Ben senin sonuna kadar arkandayım. Kesinlikle sıkıntı çekmeyeceksin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da arkanda duracağız. Biz sana ve ekibine sonuna kadar güveniyoruz. Bugüne kadar bu güveni boşa çıkartmadın. Bundan sonra da çıkartmayacağına inanıyoruz” dedi.
BOZBAĞ NE DEDİ :
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise, yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımız ile çok olumlu ve ümit veren bir görüşme yaptık. Kendisi bize gereken tüm desteği vereceğini kaydetti. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
CANİKLİ DESTEK VEREBİLECEK Mİ?
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin Partisinin tek başına iktidar olamayacağı nedeniyle, kulübe desteğini verip veremeyeceği konusu belli değildir.
Canikli’nin desteğini verememesi halinde, yeni sezon için göreve Bakanın desteğine güvenerek devam etme karar verdikleri bilinen mevcut yönetim kurulunun durumunun ne olacağı bilinmiyor.
Destek konusunda ilerleyen günlerde bir açıklık getirileceği bekleniyor.