Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Derelililer buluştu

Bir süre önce yeni

Bir süre önce yeni yönetimini oluşturarak faaliyetlerine başlayan Dereli Kültür-Turizm ve Tanıtma Derneği, kahvaltılı toplantı düzenledi. Giresun Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya, çok sayıda dernek üyelerinin yanı sıra;  derneğin kurucularından olan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da katıldı.

Dernek başkanı Rahime Ocak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada,  amaçlarının tüm hemşerilerini temsil etmek olduğunu ve sosyal etkinliklerle yörelerini tanıtmak olduğunu belirtti. Ocak, yeni oluşturdukları dernek yönetim lokalinin de yakında açılışını yapacaklarını, bütün hemşerilerinden katkı ve destek beklediklerini söyledi.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da, bu ilçe doğumlu olduğunu hatırlatarak, sadece il merkezinde 20 bini aşkın Derelili yaşadığını, en büyük nüfusu oluşturduklarını söyledi. Dayanışma ve güç birliği çağrısı yapan Bektaşoğlu, “Sınırları içinde üç turizm merkezi bulunan ilçemizin güzelliklerini ve değerlerini, ilimizin turizm yoluyla kalkınıp gelişmesi için kullanacağız. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Derneğin faaliyetlerine her zaman destek verdim, bundan sonra da böyle olacak” dedi.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Derya Kılıçer, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, GRÜ’de Yrd. Doç. Dr. Rahman Çakır,  FKB eski yönetim kurulu başkanı Hasan Akar, Avukat Ufuk Kılıç, Avukat Emel Bodur Kılıç, Eczacı Burak Bektaşoğlu, Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Öztürk, Ferhat Deniz, Mehmet Uzun, Hamza Apaydın, Özgür Okusal ve alanlarında başarılı olmuş Derelililer katıldı. Toplantı günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.