Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dereli Belediyesi’nden Hizmet seferberliği

Dereli Belediyesi ilçe genelinde

Dereli Belediyesi ilçe genelinde birçok noktada hizmet seferberliği başlattı. İlçe tarihinin en büyük altyapı projesinin devam ettiği Dereli’de kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları Fatih, Sütlüce ve Kuşluhan Mahalleleri’nde sürüyor. Altyapı çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler bu hafta Kuşluhan Mahallesi Fiskobirlik Mevkii’ndeki 1. Etap çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Öte yandan Sütlüce Mahallesi Atatürk İlkokulu Mevkii’nde devam eden altyapı çalışmalarında ekipler zorlu arazi şartlarında büyük gayret gösteriyor. Benzer çalışmaların devam ettiği Fatih Mahallesi’nde de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

500 M3’LÜK SU DEPOSU YAPIMINA BAŞLANDI

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bir diğer çalışmada ise ilçenin ana su deposu işlevi görecek 500 m3’lük su deposu yapımına başlanıldı. Sütlüce Mahallesi’ne yapılacak 329.500 TL’lik proje ile ilçenin tüm su ihtiyacının karşılanacağı ana su deposunun, iklim şartları göz önüne alınarak yılbaşına yetiştirilmesi planlanıyor.

ELEKTRİK KABLOLARI YER ALTINA ALINIYOR

Öte yandan Dereli Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinde tehlike arz eden, ayrıca kötü görüntüye ve kaldırım işgaline neden olan elektrik kabloları yer altına alınmaya başlandı. Cumhuriyet Caddesi ile Şht. Adnan Türker Caddesi’nde başlatılan çalışmalar ilçe genelinde yayılarak tamamlanacak. Uzun süredir bu projenin hayat geçmesi için uğraş verdiklerini ve sonunda çalışmalara başladıkları için mutlu olduğunu ifade eden Başkanımız K. Zeki Şenlikoğlu, Aksa Çoruh Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun ve ekibi ile Dereli İşletme Şefi Murat Genç ve ekibine teşekkür etti.