Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denetimler sıklaştı

Otobüs kazalarına dikkat çekmek

Otobüs kazalarına dikkat çekmek için Giresun İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekiplerince denetimler sıkılaştırıldı.

Giresun İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, otobüslerle yapılan şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinin güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi, yol ve trafik güvenliğinin artırılması için denetimlerini artırdı.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Son bir hafta içerisinde üç farklı ilimizde meydana gelen otobüs kazalarında çok sayıda vatandaşımız yaşamını kaybetmiş, pek çok vatandaşımız da yaralanmıştır. Giresun il genelinde Jandarma Trafik ekiplerince yapılan denetimlerde öncelikle yolcularının emniyet kemerleri takmaları, otobüs sürücülerinin mesleki yeterlilik belgeleri piskoteknik raporları, yedek sürücü olup olmadığını ve araçlarda bulunan takograf cihazlarının kontrolü yapılarak eksikliği bulunan araç sürücülerine cezai işlem yapılmaktadır. Ayrıca araç sürücüleri araçtan indirilerek dinlenmeleri sağlanıp trafik kazalarını engellemek için uyulması gereken trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılmaktadır” denildi.