Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demokrasi Nöbeti tutanlara “Milli irade” beratı

15 Temmuz gecesi Devletimize

15 Temmuz gecesi Devletimize ve Milletimize karşı yapılan hain darbe girişimin ardından başlayan demokrasi nöbetlerinde en canlı meydan olarak dikkatleri üzerine çeken Giresun’un Bulancak İlçesinde vatandaşlara Milli İrade Nöbeti Beratı verildi.  Günlerdir meydanı boş bırakmayan Bulancak Halkının isimlerine yazılmış beratlar vatandaşlara takdim edildi. Bu uygulamadan hayli memnun olan vatandaşlar aldıkları beratı sosyal medyada paylaşarak sevinçlerini dile getirdiler.15 Temmuz’dan bu yana vatandaşlarla sabaha kadar nöbet tutan, tüm imkanlarını seferber ederek vatandaşa ikramlarda bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yaptığı açıklamada, “Bu asil millet dünya siyasi tarihine demokrasi imzası atmıştır.

Gözünü kırpmadan tanklara, mermilere, uçaklardan atılan bombalara göğüs geren ve haftalardır demokrasi nöbeti bekleyen vatandaşımız baş tacımızdır. Bulancak Belediyesi olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza yemek, çay, su ve çeşitli ikramlarda bulunmaya gayret ettik. Bunun yanında onlara “Milli İrade Nöbeti Berat Belgesi” vermeyi düşündük. Halkımız çok memnun oldu. İlk akşam itibariyle ise binin üzerinde isimli Berat belgelerini vatandaşımıza takdim ettik. Bu belge gelecekte çocuklarımız için canlı bir hatıra olacak. Bu duyguyla Rabbim bir daha demokrasi nöbetleri tutacak hainliklere geçit vermesin” dedi.

Başkan Yakar, Bulancak Kaymakamı Hamit Genç’e, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’a, çok sayıda STK Temsilcisine ve binden fazla vatandaşa belge takdim etti. 26 gecedir Meydanlarda halkını bir gece dahi yalnız bırakmayan Başkan Yakar vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çekmeyi unutmadı.