Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı üreticileri umutlandırdı

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması fındık fiyatlarını tetikledi, üreticileri umutlandırdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fındık ile ilgili yaptığı konuşmayı ve fiyatlarda yaşanan artışı değerlendiren Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan ve Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan fındık fiyatlarının hak ettiği değeri alacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fındık ile ilgili yaptığı konuşmanın ise üreticiyi umutlandırdığını ve ilerleyen günlerde fındıkta devletin etkisinin olabileceğini söylediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan İŞKUR hizmet binalarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada fındıkla ilgili sözleri de üreticileri mutlu etti. Fındığı depolara yığıp parasını önceden ödeyenler olduğunu belirten Erdoğan, bu konuda hassas olunması gerektiğini söylemişti.

ZİRAAT ODALARINDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fındık ile yaptığı konuşmayı ve fiyatlarda yaşanan artışı değerlendiren TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan ve Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındık fiyatlarının hak ettiği değeri alacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fındık ile ilgili yaptığı konuşmanın ise üreticiyi umutlandırdığın8ı ve ilerleyen günlerde fındıkta devletin etkisinin olabileceğini söylediler.

Soydan, “Cumhurbaşkanımızın Tarım Bakanının da bulunduğu bir ortamda fındık sile ilgili konuşması gerçekten biz üreticiler için çok önemliydi. Fındıkta yaşanan sorunların Cumhurbaşkanımız tarafından söylenmesi bizim aylardır beklediğimiz bir durumdu. Bu sözler dolayısıyla fındık piyasasında olumlu bir etki yapacağını düşünüyoruz” dedi.

Haber: Yeşilgiresun