Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çotanaklara transfer müjdesi

Çotanakların teknik patronu Keleş:

Çotanakların teknik patronu Keleş: “Taraftarlarımız rahat olsun, kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız.”

Süper Lig’in 20. Haftasında cumartesi günü deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak olan temsilcimiz GZT Giresunspor, hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Dün akşam üstü saatlerinde sahaya inen Çotanaklarda teknik direktör Hakan Keleş, bir açıklama yaparak transferlerle ilgili son gelişmeleri açıkladı.

“TRANSFER SÜRECİNİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ”

Keleş, ilk yarı değerlendirmesiyle cümlelerine başlayarak, “İlk devreyi 22 puanla 14. sırada tamamladık. Daha fazla puanlar toplayabilirdik ama bazı şanssız maçlar geçirdik, ikinci yarı bunun telafisini yapacağız. Cumartesi günü oynayacağımız Galatasaray maçı hazırlıklarına Antalya’da devam ediyoruz. Bu süreçte hem takımımızı en iyi şekilde maça hazırlarken, başkanımız, yönetimimiz, sportif direktörümüzle birlikte transfer çalışmalarını da en iyi şekilde yürütüyoruz. İnce eleyip sık dokumamız lazım, transfer zor iş. Özellikle devre arası transferlerinde iyi oyuncuları bulmak kolay değil ama biz bunun için çalışıyoruz” dedi.

“EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ, O BÖLGELERE EN KALİTELİ OYUNCULARI ALACAĞIZ”

Keleş, takımın transfere ihtiyaç olduğu bölgeleri çok iyi bir şekilde bildiklerini ve bu eksikleri en iyi şekilde giderecek, kaliteli oyuncuları kadrolarına katacaklarının altını çizerek, “Eksik olduğumuz bölgeleri biliyoruz, bu bölgelere maddi durumumuz çerçevesinde en iyi, en kaliteli oyuncular alarak, ikinci yarı ligi iyi sıralarda tamamlamak istiyoruz. Önümüzde transfer döneminden önce oynayacağımız önemli bir maç var. Rakibimiz çok güçlü, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Bu maçtan en iyi şekilde Giresun’a dönüp, transfer çalışmalarımızı daha fazla hızlandıracağız. Galatasaray maçından sonra ise evimizde oynayacağımız Kasımpaşa maçı var. İlk yarıdaki maçlardan daha önemli olan ikinci yarı maçları için başta Kasımpaşa maçı olmak üzere tüm evimizde oynayacağımız maçlara büyük Giresunspor taraftarlarını bekliyoruz. Son olarak taraftarlarımız rahat olsun, transfer konusunda çok titiz hareket ederek çok kaliteli oyuncuları kadromuza katıp, hedefimize emin adımlarla ileceğiz” cümlelerine yer verdi.