Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çotanaklar Beşiktaş’a odaklandı

Yeşil beyazlı ekibimiz, son

Yeşil beyazlı ekibimiz, son zamanlarda galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş’a, deplasmanda bir şok yaşatıp Giresun’a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’de 27 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz GZT Giresunspor, geçtiğimiz hafta aldığı Malatyaspor galibiyetinin getirdiği moralle birlikte hazırlıklarına son gaz devam ediyor.

Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde süren antrenmanlar, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 5’e 2 top kapma ve çift kale maçla devam ediyor.

Yeşil beyazlı ekibimiz, hazırlıklarına bugün de devam ederek, zorlu maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlamış olacak.

YOLCULUK YARIN

Çotanaklar, yarın öğleden sonra havayoluyla İstanbul’a giderek burada kamp yapacağı otele yerleşecek. Ardından taktiksel anlamda son rötuşlar gerçekleştirilerek, müsabaka günü ve saati beklenmeye başlanacak.

TAM VERİM İSTİYOR

Teknik direktör Hakan Keleş, bu önemli maç öncesi talebeleriyle yaptığı görüşmelerde sürekli olarak verilebilecek maksimum katkıyı vermelerini istiyor. İlk önce takım olarak maça iyi başlanılması gerektiğini ardından oyuncuların bireysel etkinliğini kullanarak skora gitme yolunda ellerinden geleni yapmasını istedi.

TAKTİK BELLİ: VUR KAÇ

Teknik heyet, Beşiktaş maçı için yaptığı analizlerde taktiği şimdiden belirledi. Deplasmanda ve beraberinde yüzde yüz kapasiteyle oynanacak maçta, sabırlı ve kontrollü oyunun yanı sıra skora gitmek için ise hızlı kontratakların planlandığı ileri sürüldü.

İLK PEŞİNDE

44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan temsilcimiz, bu sezon şimdiye kadar 4 büyükler arasından 3 büyükle karşı karşıya geldi. Sırasıyla Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarına çıkan temsilcimiz, şimdi de Beşiktaş’a karşı oynayacak. Yeşil beyazlı ekip, Galatasaray, Fener ve Trabzon’a kaybettiği büyük maçların telafisini yapmak için Beşiktaş’ı yenmek istiyor. Çotanaklar Beşiktaş’ı mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez bir 4 büyük takımı yenmiş olacak.