Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk tiyatrocuların büyük başarısı

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın himayelerinde 1 yıldır drama ve tiyatro eğitimi olan bakıma ve korunmaya muhtaç çocuklardan oluşan tiyatro ekibi Sinop’da ayakta alkışlandı.

Vali Hasan Karahan’ın himayelerinde, yaklaşık 1 yıldır yapılan çalışmalar sonucunda drama ve tiyatro eğitimi alan Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evlerindeki bakıma ve korunmaya muhtaç çocuklarımız Sinop turnesinde sergiledikleri oyunla büyük beğeni topladı. Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ile Giresun Belediye Şehir Tiyatrosunun hazırlamış olduğu “Düşler Atölyesi” projesi kapsamında çocuk evlerinde bakım ve koruma altında bulunan çocuklarımız aldıkları drama ve tiyatro eğitimi sonunda “Masallar Küstü” adlı çocuk oyunuyla tiyatro severlerin karşısına çıktılar. Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar başta olmak üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz kurslarına devam eden 7-15 yaş arası çocuklar soluksuz izlediği oyunda renkli anlar yaşanırken minikler oldukça eğlendi.

SIRADA DİĞER İLLER VAR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün destek verdiği,  Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ile Giresun Belediye Şehir Tiyatrosunun hazırlamış olduğu “Düşler Atölyesi” projesi kapsamında hazırlanan “Masallar Küstü” oyununun Artvin, Rize, Trabzon, Ankara, Manisa, Muğla ve Afyon’da da gösterime sunulması planlanıyor.