Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Tirebolu İlçe Yönetimi Görev Bölümünü yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok

Tirebolu CHP İlçe Teşkilatı’nda 4 Aralık’ta gerçekleşen kongrede göreve gelen Vehbi Güven, yeni yönetimini toplayarak, görev dağılımı yaptı.
Bilindiği gibi, CHP’de İlçe Başkanlığı görevini eski başkan Mehmet Eraslan’dan devralan yeni başkan Vehbi Güven, kongre sonrasında yönetim kurulu üyeleriyle ilk kez bir araya geldi. CHP’de yenileşmenin ve gençleşmenin önemine dikkat çeken yeni başkan Güven, “Biz, İlçe Teşkilatı olarak sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz ve partimizi daha geniş kitlelere yaymak için çalışacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu hepimiz görüyoruz. Bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı olduğunu tartışmaya bile gerek yoktur. İşte biz bu beklentiler doğrultusunda yeniden yapılanıp, önümüzdeki ilk Genel Seçimlerde CHP’yi iktidara taşıma gayreti içinde olacağız” diyerek, şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi.
Tirebolu CHP İlçe Teşkilatında Vehbi Güven başkanlığında oluşan Yönetim Kurulunda gerçekleştirilen görev dağılımı sonucunda; Orhan Takır, Ömer Yıldız ve Temel Domaç Başkan Yardımcılıklarına; Benhur Önal Saymanlığa ve Serkan Domaç’da Sekreterliğe getirildi. Yönetim Kurulunda bulunan diğer asil üyeler de faal üye olarak görev yapacaklar.