Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CAMİLERDE RAMAZAN BAYRAMI HAZIRLIĞI

Giresun Belediyesi tarafından yaklaşan

Giresun Belediyesi tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi camiler ve mescitlerde hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı.
Belediye Çözüm ve Koordinasyon Birimine bağlı Acil Ekip tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında şehir merkezinde bulunan tüm cami ve mescitlerin iç ve dış temizlikleri yapılarak, Ramazan Bayramına hazır hale getiriliyor.
Temizlik ekipleri, cami içindeki kapıları, camları, ayakkabılıkları, kitaplıkları ve avizelerin temizliğini yapıyor. Halılar yıkanıp, kurutluluyor. Ayrıca cami dışındaki şadırvanlar, tuvaletler ve avluları temizlikleri son hızıyla devam ediyor. Yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra, cami etrafında bakım onarım gerektiren yerler ekipler tarafından yapılıyor.
Cami görevlileri ve mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda planlama yapıldığını belirten yetkililer şu bilgileri verdiler; “Cami, mescit gibi ibadet yapılan yerler herkesin ortak kullanım alanlarıdır. Yaptığımız temizlik çalışmaları ile vatandaşlarımız ibadetlerini daha temiz ve sağlıklı ortamlarda gönül rahatlığı ile yapmalarını sağlıyoruz. Bayrama kısa bir süre kaldı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen talepler doğrultusunda Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”