Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cadde ve sokalar yıkanıyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehirde gerek istenmeyen koku ve sızıntıların oluşmasını önlemek gerekse koronavirüs tedbirleri için şehrin cadde ve sokaklarını sabunlu su ile yıkayarak temizliyor.

Daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre kapsamında çalışmalarını sürdüren ekipler tarafından çöp konteynerleri de son sistem yıkama aracı ile yıkanarak halkın kullanımına sunuluyor.

Halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumlulukları olduğunu vurgulayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendisini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz. Temizlik ekiplerimiz, vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarda gönül rahatlığıyla, huzurla gezebilmesi için her türlü önlemi alıyor. Geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve bu sayede ortaya tertemiz bir Giresun çıkıyor” dedi.

Diğer yandan, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde rutin temizlik çalışmalarına da ara vermeden devem ediyor.