Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buzağı destekleme başvurusunda son gün 15 Haziran

2020 yılı içerisinde doğan

2020 yılı içerisinde doğan buzağılar için destekleme başvuruları, 15 Haziran 2021 tarihi itibariyle son buluyor. Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Yetiştiricilerimizden; işletmesi soykütüğüne kayıtlı olanlar Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine, herhangi bir örgüte üyeliği bulunmayan ön soykütüğüne kayıtlı işletmeler ise doğrudan İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine başvuru yapacaktır.

İl/İlçe Müdürlüklerine gelme imkanı bulunmayan yetiştiricilerimiz ise Tek Pencere Sistemi (www.tekpencere.tarbil.gov.tr) ve Tarım Bilgi Sistemi (www.etarim.gov.tr) üzerinden e-devlet şifresi ile müracaat edebilecektir. Bu kapsamda; “Buzağı Desteklemesi İçin Başvuruların Alınarak İcmal Listelerinin Askıya Çıkarılması” hizmet çeşidi seçilerek kredi kartı ile online ödeme işleminin yapılması gerekmektedir.

2020 yılı 1’inci dönemde desteklemeye başvuran yetiştiricilerimizin 2’nci dönem için ayrıca başvuru yapmalarına gerek yoktur.

15 Haziran 2021 sonrasında, 2020 yılı buzağı desteklemesi için başvuru alınmayacak olup, yetiştiricilerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamaları için belirtilen tarihe kadar müracaatlarını yapmaları önemle duyurulur” denildi.