Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük değişim başlıyor

Giresun’u Karadeniz’in parlayan yıldızı

Giresun’u Karadeniz’in parlayan yıldızı yapmaya kararlı olan Başkan Şenlikoğlu, şehirde uygulayacakları “Kentsel Dönüşüm Projesi” için dün çok önemli bir imza daha attı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, dün İstanbul’a giderek Türkiye’nin büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında Esenler Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasında “Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı” kapsamında bir sözleşme imzalanarak, Giresun’da uygulanacak kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı.

ŞENLİKOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Başkan Şenlikoğlu, “Türkiye’de kentsel dönüşümün en tecrübeli kurumu olan Esenler Belediyesi ile teknik yardım, bilgi ve tecrübe aktarımıyla ilgili bir birliktelik içerisinde bulunacağız. Giresun’da, Esenler Belediyesi’nin dönüşümle alakalı tecrübesinden yararlanacağız. Desteklerinden dolayı başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, “Esenler Belediyesi olarak kentsel dönüşümde bugüne kadar yapmış olduğumuz metotları ve başarıları Giresun’a taşımak istiyoruz. Bilgi ve tecrübe paylaşımımızla beraber bizim yaşadığımız tecrübeleri yaşamadan hemen işe başlanması için yapılabilecek adımların, hem fikri hem de fiili danışmanlığını üstleneceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.