Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Büyük çaba harcıyoruz”

“TAKIMIMIZIN GİDİŞATINDAN BENDE MEMNUNUM”

“TAKIMIMIZIN GİDİŞATINDAN BENDE MEMNUNUM”

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeler hakkında gazetemize çok özel açıklamalar yaptı. Sözlerine geride kalan 9 haftayı değerlendirerek başlayan Karaahmet; “Şuanda bir maçımız eksik olmasına rağmen lig liderinin sadece 4 puan gerisindeyiz. Yaşadığımız olumsuzlukları yaşamasak belki puan sıralamasında şuanda bulunduğumuz konumun çok daha üstünde bir yerde olabilirdik. Her şeye rağmen genel itibariyle baktığımızda takımımızın gidişatından memnun olduğumu söyleyebilirim” dedi.

“HER GÜN YENİ İCRA VE HACİZLERLE UĞRAŞIYORUZ”

Bir yandan sportif başarı peşinde koşarken diğer taraftan Giresunspor’un geleceğini kurtarmanın derdine düştüklerinin altını çizen Karaahmet; “Giresunspor’un içerisinde bulunduğu mali tabloyu daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Bir kuruş geliri olmayan ancak yaklaşık 70 milyon borcu olan bir kulüp devraldık. Bu zamana kadar 20 milyonun üzerinde ödeme yaptık. Her gün yeni icralarla, hacizlerle uğraşıyoruz. Kısaca bir yandan sportif başarı peşinde koşarken diğer yandan da kulübümüzü ayakta tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“MALİ TABLO FAZLASIYLA ENDİŞE VERİCİ HALDE”

Giresunspor’un en büyük sorununun geliri olmaması olduğuna dikkati çeken Karaahmet; “Kulübümüzün mali anlamdaki tablosu fazlasıyla endişe verici. Bunu defalarca dile getirdik. Şuanda kişisel çabalarımızla gidiyoruz ama daha ne kadar bu şekilde gidebiliriz onu bilemiyorum. Kulübümüze kalıcı gelir sağlanması için yaptığımız görüşmelerden henüz olumlu bir sonuç çıkmadı. Giresun Valisi ile Belediye Başkanıyla ve şehrimizin önde gelenleriyle tekrar görüşeceğiz. Bu görüşmelerden çıkacak sonuca göre önümüze yeni bir yol haritası çizeceğiz” dedi.

“GİRESUNSPOR SEVGİSİNE SAMİMİYET SORGULANIR”

Giresunspor’un bıçak sırtı bir süreçten geçtiğini kaydeden Karaahmet; “Söze gelince ‘Giresunspor hepimizin’ deniyor ancak kimseden destek göremiyoruz. Ligde bulunduğumuz durum ortada. Biz her kulvarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama sadece bizim çabamızla olmaz. Giresunspor’a herkes sahip çıkıp destek vermeli. Bu takıma bu zamanda destek olunmuyorsa Giresunspor sevgisine samimiyet sorgulanır” şeklinde konuştu.

“KALICI GELİR OLMAZSA SONUÇ KAÇINILMAZ”

Giresunspor’un önünün açılması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Karaahmet; “Daha önce dediğim gibi Valimizle ve Belediye Başkanımızla görüşeceğiz. Giresunspor’un geleceğini kurtarmak için hayata geçirmeyi düşündüğümüz kalıcı gelir projelerimiz geri çevrilecekse sonuç kaçınılmaz olacak gibi görünüyor. Bizim Giresunspor sevgimiz sonsuz ama sabrımız sonsuz değil, eğer bu birlikteliği sağlayamazsak, gereğini yapmasını biliriz” dedi.

“BENİM NE İSME, NE DE ÜNE İHTİYACIM YOK”

“Benim ne isme, ne de üne ihtiyacım yok” diyen Karaahmet; “Bu kadar borç yüküyle, bu kadar icra ve hacizle uğraşırken bir yandan sportif başarı peşinden koşup diğer taraftan da takımımızı ayakta tutabilecek kaynakları bulmaya çalışıyoruz. Biz kendimiz için değil Giresunspor’umuzun geleceğini kurtarmak için uğraşıyoruz ve bu konuda herkesten destek bekliyoruz. Valimiz ve Belediye Başkanımız ile görüşüp kamuoyuna gerekli açıklamaları yapacağız” ifadelerini kullandı.