Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bünyamin Gezer’den skandal yorum!

Eski hakem(!), şimdinin televizyon

Eski hakem(!), şimdinin televizyon yorumcusu olduğu iddia edilen Bünyamin Gezer, TFF 1. Lig 27. Hafta mücadelesinde lider GZT Giresunspor’un Yılport Samsunspor’u 2-0 yendiği maçla ilgili skandal bir yorumda bulundu.

Gezer, Karadeniz derbisinin 79’uncu dakikasında Samsunsporlu İlyas Kubilay Yavuz’un dirseğiyle GZT Giresunsporlu Hüsamettin Tut’un burnunu kırdığı pozisyonda maçın hakemi Ümit Öztürk tarafından verilen kırmızı kartın yanlış olduğu yorumunu yaptı!

Duyanların kulaklarına inanamadığı bu pozisyon hakkındaki yorumunda Gezer; “Hakemi anlayabiliyorum ama bence yanlış, hatta burnu da kırılmış herhalde Giresunsporlu oyuncunun, bana göre asla ve asla kırmızı değil, Giresunsporlu oyuncunun burnu kırılmış ona da geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Gezer’in bu yorumu insan olan herkesin vicdanını sızlattı, sosyal medyada çok büyük tepki çekti. Giresunspor taraftarları geçmişte de sık sık Giresunspor aleyhinde yorumlarda bulunan Gezer’e açtı ağzını yumdu gözünü. Çotanaklar yaptıkları yorumlarla Bünyamin Gezer’i yerden yere vurdu ve şu soruyu sordu;

“Bu pozisyonun kırmızı kart olması için Hüsamettin Tut’un (Allah korusun) ölmesi mi gerekiyordu?”