Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak Standı ilgi gördü

Bulancak Belediyesi Giresun Federasyonu

Bulancak Belediyesi Giresun Federasyonu tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Giresun Günlerinde stant açtı. İstanbul Yenikapı miting alanında 21-23 Ekim tarihleri arasında yapılan Giresun Günlerinde Bulancak Belediyesi standı birçok yöresel ve kültürel eşyalarla alan içerisinde farklılığını ortaya koydu.

MEHTER TAKIMI MEST ETTİ

Yenikapı Giresun Günlerine damgasını vuran Bulancak Belediyesi Mehter Takımı katılımcıları mest etti. Fuarın son gününde açık alanda yapılan gösteri Bulancak Belediyesi Mehter takımı izleyenlerden tam not aldı.

BAŞKAN YAKAR’DAN CANLI YAYIN PROGRAMI VE ZİYARETLER

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Pazar günü Kanal 28 ekranlarında canlı yayına katılarak Giresun Günlerini ve Bulancak’ta devam eden projeler ile ilgili bilgi verdi. Yine Cumartesi sabahı Giresun Günlerinde, Bulancak Dernekler Federasyonu tarafından verilen kahvaltıya katılan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak ile ilgili projelerini anlattı.

 STANDA ÇOK SAYIDA ZİYARET

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın ziyaretçileri kabul ettiği standa Giresun Valisi Hasan Karahan, Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ziyaret ettiler. Çok sayıda Giresunlu hemşehrilerimizinde ziyaret ettiği stantta vatandaşlara Bulancak’a özgü Mayıs Helvası ve Bulancak ile ilgili özel hazırlanan katalog verildi.