Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak Şehiriçi yeniden düzenlendi

Bu haberin fotoğrafı yok

Bulancak Belediyesinin Meydan yol ve kaldırım çalışmalarında sona gelindi. Baskı betonla yol ve kaldırımları bitiren Bulancak Belediyesi, ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmalarına ise devam ediyor. Baskı beton ve yoldan sonra vatandaşın beğenisini kazanan Bulancak Meydanı girişi ve çıkış konusunda da değişikliklere gidildi.
MEYDANA GİRİŞ İSKELE KAVŞAĞINDA
Yolu daraltan ve kaldırımı genişleten Bulancak Belediyesi, park ve geçişmeler nedeniyle sık sık sorun yaşanan, ışıkta kuyruklar oluşturan trafik sorununa tek yön uygulaması ile çözüm buldu.  Bu karar gereği Bulancak Meydana giriş İskele kavşağından tek yön olarak yapılacak. Bulancak Meydan yolundan İskele kavşağına çıkış ise trafiğe kapatıldı. Çıkışlar, Bulancak Durağı, Bulancak Emniyet Yanı, Bulancak Orta Cami yanı olarak verildi. Araçların çok büyük bir kısmı bu kurala uyarken bazı araçların ters yöne girerek trafiğin tıkanmasına neden olduğu görüldü.
YAKAR, “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
Konun hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak Meydanın yolu ve kaldırımlarını, vergi dairesi önünde ki kapalı alanın yol ve kaldırımını, Bulancak Hamamının önünden geçen yol ve kaldırımı baskı beton ile yaptık. Kar yağışı gibi olumsuz şartlara rağmen çalışmalarımızın sonuna geldik. Işıklandırma ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bulancak Meydan yoluna tek yön yaptık. Diğer cadde ve sokaklarımız aynı şekilde yapılacak. 2 senelik süreçte söz verdiğimiz şeylerin tamamına yakınını yaptık. Ama yapacaklarımız bitmedi. Bulancak İlçesini yaşanabilir bir ilçe yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Gücümüzü halkımızdan alıyoruz” dedi.