Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak Belediye Başkanı Yakar, esnafla buluştu

Başkan Recep Yakar Bulancak’ın

Başkan Recep Yakar Bulancak’ın Doğu yakası esnafı ile bir araya geldi. Toplantının ilk kısmında biten projeler ve devam etmekte olan projeleri esnaflara anlatıldı. Başkan Yakar alt yapı çalışmaları ile ilgili içme suyunda, su depolarının ve su borularının tamamen değiştiğini söyledi. Eski kuyuların değiştirildiğini, boruların durumunun çok vahim olduğunu söyledi. Geleceği düşünerek yatırımları devam ettirdiklerini söyleyen Yakar, “Ezeltere suyu projesi ile şehre yeni bir su kaynağı oluşturacağız. 27 km’lik bir hattan su getireceğiz. Gerçekten cazibeli bir yatırım olacak önüne de bir HES kuracağız. Eski ve yeni hattın birleşmesi Bulancak İlçesinde çok çok uzun yıllar su sıkıntısı yaşanmayacak. Başkan Yakar, “Ana caddelerdeki hatları yeniliyoruz. Belediyemizi yükü bu konuda çok ağır durumda. Eski yağmur giderleri ile rögar giderleri bir arada olup aşırı yağışlarda sokaklarda taşkınlar oluşuyordu. Bu hatları ayırdık ve yeniledik. Bu sayede bundan kurtuluyoruz. Geniş borularla hatları yeniledik. Çalışmalarımızın sonuna geliyoruz.

SICAK ASFALT

Uzun ve geniş sokaklarımızı asfalt ve baskı beton ile süsleyeceğiz. Bulancak Belediyesi olarak Çakıl, Beton, Baskı beton ürettik ve şimdi ise sıcak asfalt tesisinin kurulumu ile ilgili çalışmalarının başlattık.  2-3 ay içerisinde asfalt tesisi kurmayı planlıyoruz. Asfalt tesisi kurduktan sonra Bulancak İlçesinin bütün ana ve ara yolları İnşallah asfalt veya beton ile kaplanacak.

KAYNAK ÜRETEREK BU HİZMETLERİ YAPIYORUZ
Yapılan her hizmete muhalif bir kesim sürekli kulp buluyor. Belediye konutlarından kasamızı 6-7 Milyon lira girecek. Bulancak Şantiyeye dönmüş durumda. Bu hizmetleri bu şekilde kaynak oluşturarak yapıyoruz. Biz kimin ne dediğine, dedikoduya lafa bakmıyoruz hizmet üretiyoruz. Yapılan her hizmete kulp bulan ve sürekli iftiralarla bizi karalamaya çalışan bir gazete var. Ama yargı karşısında yalanları, attıkları iftiralar ortaya çıkıyor. Şu an mahkeme sürecinde tekzibe mahkum edildiler. Ayrıca yalan ve iftiralardan dolayı tazminat davası açacağız.

BULANCAK BETON AŞ. VE KONKASÖR TESİSİ

Bulancak Beton santrali, Bulancak Belediyesinin %100 malıdır. Hiç kimsenin ortaklığı yoktur. Ortaklığı olması da söz konusu olamaz. Bizler sadece yöneticisiyiz ve bunun karşılığında hiçbir şey almıyoruz. Yarın bizi seçmezler bir başkası gelir ve burada yönetici olur. Bu hizmetlerin bu kadar kısa sürede yapılması bu yatırımlar sayesinde meydana gelmiştir. Ayrıca Bulancak Beton olarak serbest piyasaya ve dışarıya beton satarak belediyemize gelir elde ediyoruz. 2. Organize Sanayi Bölgemiz ile ilgili alt yapı ihalesi yapıldı. Doğalgazın 2. Organize Sanayi Bölgesine gelecek hattının kamulaştırılması için ihale süreci onaylandı. 2. Organize Sanayi bölgesi ve doğalgaz konusunda atılan bu dev adımlar 2-3 sene içerisinde hem iş hem de doğalgaz açısından ilçemize büyük kazanımdır.