Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bükemediğin bileği öpeceksin”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin hafta sonu gerçekleştirilen 35. olağan kurultayındaki konuşmasında sarf ettiği sözlere, sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin hafta sonu gerçekleştirilen 35. Olağan Kurultayı’ndaki konuşmasında sarf ettiği sözlere, sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Canikli, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu için ‘Zavallı ve tükenmiş Kılıçdaroğlu’ ifadelerini kullandı. “Bizde güzel bir söz vardır; ‘Bükemediğin bileği öpeceksin” diyen Canikli, “Sayın Kılıçdaroğlu bu sözün tam tersini yapıyor. Yenildikçe hırçınlaşıyor. Yenildikçe küfrediyor. Sürekli yenilmek, sürekli milletten tokat yemek Sayın Kılıçdaroğlu’nun dengesini iyice bozmuş. Aklı başında, genel muvazenesini kaybetmemiş bir kişi, doğrudan halkın seçtiği Cumhurbaşkanımız için o iğrenç ifadeyi kullanabilir mi?
Kılıçdaroğlu esasında Sayın Cumhurbaşkanımıza destek vermiş milletimize hakaret ve saygısızlık etmektedir. Bu ülkeye hakaret etmektedir. Zaten Kılıçdaroğlu hep milletin karşısında, terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının yanında yer almıştır. Hendek kazan teröristlerden tutun Gezi olaylarında ülkeyi savaş alanına çeviren terör örgütlerine kadar Kılıçdaroğlu hep onların yanında. Esasında herkes bu gerçeklerin farkında. CHP delegesinin önemli bir bölümü de farkında. Tek adayla girilen kongrede delegenin yüzde 20’si Kılıçdaroğlu’nun ismini çiziyor. Bunun daha ötesi var mı? Zavallı ve tükenmiş Kılıçdaroğlu” ifadelerini kullandı.