Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu proje Giresun’un yıldızını parlatacak

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Yapım çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunulan projelerin ardından, yapımı devam eden projelerden olan ‘Sokakbaşı Yöresel Ürün Pazarı (Hediyelik Eşya Çarşısı) ve Meydan Düzenleme Projesi’de hızla ilerliyor.

Bu kapsamda dev projenin 1. etabı fiziki olarak yüzde 85 aşamalarına geldi. Kapalı otoparkın üzerine uygulanan projenin toplam alanı 1100 metrekare olup iki katlı olarak inşa ediliyor. Projede zemin katta 9 dükkan, 1. katta 9 dükkan olmak üzere 40-45 metrekare büyüklüğünde toplam 18 dükkan yer alıyor. Projede ayrıca, kadın kooperatifinin kullanabileceği yöresel ürün ve hediyelik eşya satışına uygun dükkanlar ile kafede bulunuyor.

2. ETABA GEÇİLECEK

Projenin 1. etabının tamamlanmasının ardından ise 2. etabına geçilecek. 1. etap karşısında bulunan Belediye dükkanları ve pazar alanını kapsayan proje alanı yaklaşık 1500 metrekare olup, proje  içeriğinde çevre ve meydan düzenlemesi (peyzaj) ile 6 adet 30 metrekare büyüklüğünde satış dükkanları yer alıyor.

ŞENLİKOĞLU: “HİZMET ETMEKTEN KEYİF ALIYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, projelerle birlikte Giresun’u şantiyeye çevirdiklerini vurgulayarak: “Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrin ihtiyaçları ve önceliklerini doğru belirleyerek sektör temsilcileri ile istişare halinde bu ihtiyaçları projelendirip hayata geçiriyor ve birer birer açılışını yapıyoruz. Halkımızın kullanımına sunduğumuz projelerimiz ve yapımı devam eden projelerimiz mevcut. Şimdi de ‘Sokakbaşı Yöresel Ürün Pazarı (Hediyelik Eşya Çarşısı) ve Meydan düzenleme Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Şehrimizin en eski ve çok özel bir semti olan Sokakbaşı’mızı güzel bir proje ile yeniden canlandırmak, hareketlendirmek istedik. Projemizi kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İnanıyorum ki Giresunlular bu projeden oldukça memnun kalacak. Biz Giresun’a hizmet etmekten keyif alıyoruz” dedi.