Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bolu’ya kazanmaya gideceğiz”

Çotanakların Asbaşkanı Kahraman, bu

Çotanakların Asbaşkanı Kahraman, bu sezonki ilk deplasman puanlarını Bolu’da almak ve Akhisar galibiyetini perçinlemek istediklerini ifade etti

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Mutlu Ömer Kahraman, Boluspor maçı hakkında gazetemize önemli açıklamalar yaptı.

Pazar günü ligin galibiyeti olmayan tek takımına karşı deplasmanda çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ifade eden Kahraman, “Rakibimizin durumu ortada. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan bir takıma karşı oynayacağız. Bizim amacımızda kazanmak. Akhisarspor maçında aldığımız galibiyete 3 puan daha eklemek istiyoruz” dedi.

Lige verilen milli maç arasında Boluspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirten Kahraman, “Akhisarspor karşısında aldığımız 1-0’lık galibiyetin moraliyle girdiğimiz milli maç arasını iyi değerlendirdik. Takımımız teknik direktörümüz Hakan Kutlu yönetiminde özel idmanlar yaparak Boluspor karşılaşmasına hazırlandı. Artık son rötuşlarımızı yapıyoruz. Bütün hesaplarımız galibiyet üzerine. Önceliğimiz tabi ki 3 puan ama deplasmanlarda alınacak her puanın da büyük önemi var. Bu sezon dış sahadaki ilk puanlarımızı Boluspor deplasmanında almak istiyoruz” diye konuştu.