Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bitkisel Sabun

PH dengesi bulunmayan ürünleri

PH dengesi bulunmayan ürünleri kullanmak cildimize zarar verebilir. Bu yüzden günlük cilt temizliğinde bitkisel sabun ön plana çıkar. Doğal sabunlar içeriğinde organik bitkiler bulundurur bu sebeple cilde zarar verme olasılığı çok azdır. Uzun ömürlü olan doğal sabunlar verdiği aromalarla ile de rahat ve ferah bir cilde kavuşmanızı sağlayacak. Asit bakımından gayet sade olan bu ürünler cildinize uyum sağlayacak niteliktedir.

Bitkisel Sabun Çeşitleri

Her sabunun cilde farklı bir etkisi bulunur. Örneğin biberiye sabunu ciltte bulunan akneleri azaltır, kırışıklıkları giderir, saç dökülmesini engeller. Limon aromalı sabun ise yağlı cilt ve yağlı saçların dengesine oturmasını sağlar. Ayrıca gözenekleri açar ve cildi sıkılaştırır. Cildi derinlemesine temizlenmesi ile bilinen papatya sabunu aynı zamanda gözaltındaki şişlikleri azaltır. Gül sabunu ise cildinizde hoş bir koku bırakır ve parlaklık verir. Bu sabunlar gibi birçok doğal sabun vardır. Her biri farklı koku ve farklı faydadır.

Doğal Bitkisel Sabun

Doğal şekilde üretilmiş herhangi bir kimyasal katılmamış olan sabunlar cilde fayda sağlar. Bitkisel sabun tercih ederken ürünün doğal içerikli olmasına özen gösterin. Hangi cilt problemi yaşıyorsanız buna göre sabun seçebilirsiniz. Ayrıca gayet ekonomik ürünlerdir. Kullanılan kimyasallara göre çok çok az maliyetlidir. Siz de https://www.arifoglu.com/bitkisel-sabunlar bulunan sabunlara mutlaka göz atmalısınız.