Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİK sertifika töreni düzenlendi

Basın İlan Kurumu İnsan

Basın İlan Kurumu İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve BİK Ordu Şube Müdürlüğünün işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Dijitalleşme ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi’ne katılan ve başarılı olan Giresunlu basın mensuplarına sertifikaları verildi.

Belediye Meclisi Salonu’nda düzenlenen organizasyonda basın mensuplarını yalnız bırakmayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sertifika almaya hak kazanan basın mensuplarını kutlayarak, görevlerinde başarılarının devamını diledi. Şenlikoğlu, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının yerine getirilmesi noktasında çok önemli bir misyon üstlenen basın yayın kuruluşlarının ve basın çalışanlarının her zaman yanında ve destekçisi olamaya devam edeceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarının sertifikaları Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Kontrol Kurulu Üyesi Kemal Uğuz ve Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Engin Kaşdaş tarafından verildi.

Toplantıda ayrıca, BİK Kontrol Kurulu Üyesi Kemal Uğuz tarafından Giresun’da yayın yapan günlük ve haftalık gazetelere bilgilendirmelerde bulunuldu.