Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beylikdüzü Kaygı Bozukluğu 

​​​​​​Kaygı bozukluğu adını sıklıkla

​​​​​​Kaygı bozukluğu adını sıklıkla duymuş olduğumuz hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Kaygı bozukluğu erkeklere oranla kadınlarda daha fazla görülüyor. Genellikle bu psikolojik rahatsızlığın en fazla görüldüğü yaş aralığı orta yaştır. Bununla birlikte gelir düzeyi düşük olan bireylerde kaygı bozukluğunun görülme olasılığı oldukça yüksektir. Beylikdüzü kaygı bozuklukları tedavi merkezlerinde bu rahatsızlığın tedavi edilebilmesi mümkündür.

Yüksel psikoloji tedavi merkezinde uzman hekimler tarafından en fazla tercih edilen yöntemler arasında psikoterapi uygulamaları yer alır. Konusunda uzman bir psikoterapist ile görüşen hastaya en uygun olan   terapi yöntemi kullanılır ve  Beylikdüzü anksiyete süreci hasta ile paylaşılır.

Kaygı Bozukluğu Tedavi Edilebilir Mi?

Beylikdüzü kaygı bozukluğu uzman psikologlar eşliğinde uygulanan tedaviler sayesinde tamamen tedavi edilebilen bir rahatsızlıktır. Kaygı bozukluğunun nedenleri tam olarak bilinemiyor. Ancak geçmişte yaşanan travmatik olaylar ya da çocukluk döneminde yaşanan negatif durumlar kişide ilerleyen yaşlarda kaygı bozukluğuna yol açabiliyor. Kaygı bozukluğu kişinin yaşam kalitesini düşüren ve herhangi bir şeye odaklanamama sorunu ona yol açan bir tür rahatsızlıktır.

Bu nedenle kaygı bozukluğu yaşayan kişilerin bir an önce uzman bir psikologdan yardım alarak bu rahatsızlıklarının tedavi edilmesi çok önemlidir. Kaygı bozukluğu yaşayan kişilerde sürekli olarak gerginlik ve huzursuzluk hali mevcuttur. Bununla birlikte kaygı bozukluğu sürekli panik halinde olman vücutta genel titreme ve hızlı kalp atışı gibi belirtiler ile de kendini gösterir. Kalp bozukluğu hisseden kişiler alanında uzman bir psikolog ile görüşerek bu rahatsızlıklarının tedavi edilebilmesi için destek almalıdır. Elbette bu noktada destek alınacak olan merkezin kalitesi de en çok önemlidir. Yüksel psikoloji tedavi merkezi ile iletişim kurarak uzman hekimlerden kaygı bozukluğu ve diğer sorunlar ile ilgili destek alabilirsiniz.