Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye hizmetinde süper lige çıkmak istiyoruz”

Bulancak Belediye Başkanı Recep

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar 15 Temmuz Caddesi ve  Millet Caddesi esnafı ile buluştu.

15 Temmuz ve  Millet Caddesinde bitmek üzere olan alt yapı çalışmaları ve ardından yapılacak olan cadde düzenlemesi ile ilgili cadde esnafı ile buluşan Yakar, çok önemli açıklamalarda bulundu. “Emin Ellerde 41 ay, 100 proje”  sloganı ile toplantı yapan Başkan Yakar, hem Bulancak’ta yapılan çalışmaları hem de 15 Temmuz ve Millet caddesinde yapılacak çalışmaları esnafa anlattı.

Hedefimiz belediye hizmetlerinde süper lige çıkmak

Artık amatör çalışmalar, günü kurtaran hizmetler değil ilçenin çehresini değiştirecek profesyonel çalışmaları hedeflediklerini belirten Başkan Yakar, “Ordu Büyükşehir belediyesinin sahilinde yaptığı çalışmaları görmüşsünüzdür. Profesyonel bir çalışma olmuş. Süper lig bir çalışma olmuş. Bizde Bulancak Belediyesi olarak günü kurtaracak çalışmalar değil belediyecilikte süper lige çıkacak projeler üretmeye çalışıyoruz. Kısıtlı imkanlara rağmen kaynak üretiyor, o kaynakla projelere imza atıyoruz.” Dedi.

İç sahil yolunu komple yeniliyoruz

Başkan Yakar “İç sahil yolu olarak bilinen Fatih Caddesi ve Barbaros Hayrettin Paşa caddesinde komple bir yenileme yapıyoruz. Kaldırımları biraz daraltmak suretiyle caddemizi genişletiyor ve yeniden düzenliyoruz” dedi.