Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beldesini kar’da ayakta tuttu

Bu haberin fotoğrafı yok

1 metreye ulaşan karda 2 iş makinesi ve 2 kamyonla belde merkezini ve mahalle yollarını kapatmadan açık tutmayı başaran Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan az sayıdaki işçilerle birlikte kendisi de kar mücadelesi yaptı.

Duroğlu Beldesini etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Son yılların en yoğun karının yağdığı Belde de Belediye ekipleri 7/24 mesai yaparak, hiçbir aksaklığın yaşanmamasını sağladı. 2 iş makinesi ve 2 kamyonla Belde merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerde çalışmalarını 24 saat sürdüren Duroğlu Belediye ekipleri çalışmaları ile mücavir alanın %95’ni ulaşıma açtı.
Meteorolojiden gelen uyarıları dikkate alarak günler önceden hazırlıklara başlayan ve aşırı kar yağışı ile çalışmalara anında başlayan Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan “ Belediyemizin tüm ekipleri ile yaptığımız çalışmalar neticesinde Belde merkezimiz başta olmak üzere yüksek mahallelerimizde kapalı yol bulunmamaktadır. Karla mücadele kapsamında ekiplerimiz kısıtlı imkanlarla büyük işler başarmış, halkımızın mağdur olmaması için gece gündüz çalışmıştır” dedi.
Vatandaşların kış şartlarında özellikle ulaşımdan diğer konulara kadar herhangi bir sorun yaşamaması için Duroğlu Belediyesinin tüm olumsuzluklara hazır olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan sözlerini şöyle sürdürdü; “Beldemizde etkili olan kar yağışıyla gece gündüz mücadele eden Belediye personelimize teşekkür ediyorum. Duroğlu Belediyesi olarak halkımızın etkili kar yağışlarından etkilenmemesi için çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aralıksız devam edecektir” dedi.