Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu’ndan “Üvey evlat” sorusu

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM’de yaptığı konuşmada, AKP’ye işsizlik üzerinden yüklendi. Bektaşoğlu; “Giresun’a yatırım ve istihdam artırıcı bütçe ödenekli yardım yapılmadı, üvey evlat muamelesi sürecek mi” diye sordu.

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM’de yaptığı konuşmada, ilimizin işsizlik sorununu dile getirdi ve bütçelerde Giresun’a istihdamı artırıcı hizmetler istedi.
İLK SORUSU İŞSİZLİK İÇİN
Mecliste gündem dışı konuşmalar yapılırken sözlü soru talebinde bulunan Bektaşoğlu, halen Giresun’da 30 bini aşkın kayıtlı işsiz, 100 bine yakın kişinin de devletten aynı nakdi yardım aldığını ifade etti.
Milletvekili tutanaklara geçen konuşmasında şunları söyledi: “Giresun’da 13 yıl boyunca aralarında SEKA, sunta fabrikası, Adel kalem fabrikası gibi önemli tesisler, çoğu fındık sektöründe faaliyet gösteren irili ufaklı KOBİ türü devlet ve özel sektöre ait fabrikalar kapatılmış, 13 bin dolayında kişi işsiz kalmıştı.
Hal böyleyken, hükümetleriniz süresince zorunlu devlet hizmetleri dışında Giresun’a yatırım ve istidamı artırıcı tek bir bütçe ödenekli yatırım yapılmamıştır. Ek bütçe ve 2016 yılı bütçesinde, % 66 oranında oy aldığınız Giresun’a hangi hizmetleri öngöreceksiniz, ilimize bakış açınız değişecek midir, yoksa üvey evlat muameleniz sürecek midir?”
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, muhalefet ve ana muhalefet partisi milletvekili olarak ilin sorunlarını her fırsatta gündeme getirmeye devam edeceğini söyledi.