Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu’ndan FETÖ uyarısı!

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, gerçek FETÖ’cülerin cezalandırılmasını istediklerini belirterek, “Ama AKP, at izini, it izine karıştırdı. Delilsiz suçlamalarla hukuk mağduru ve mazlumlar yarattılar. Toplumun bütününü etkileyen uygulamalar oluyor. Devleti kuran parti olarak, devleti onarmak da bize düşüyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu “Tarihin her döneminde ülkemiz siyasi depremler, darbeler, muhtıralar, kargaşalar ve kaoslar yaşadı. Çok badireler atlattık. Ama en ağır olanını bugünlerde yaşıyoruz. PKK, IŞİD’le mücadele ederken, bu sefer devlet içine yerleştirilmiş Emperyalist teröristler devleti silahla ele geçirerek cemaat devleti kurmaya kalktılar. Demokrasiye karşı darbe yapmaya kalktılar” dedi.

“TAKSİM MANİFESTOSU KABUL EDİLİP, UYGULANMALI”

CHP İl Başkanlığı ve ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Bektaşoğlu, TBMM’deki çalışmalarının yanı sıra Giresun ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
15 Temmuz’daki darbe girişimine değinen Milletvekili, “93 yıl önce olduğu gibi ülkemizi yönetenlerin gaflet, delalet ve ihanetleriyle oluşturdukları yapılar ve politikalar nedeniyle; Cumhuriyet ve demokrasimiz büyük yara aldı. Hukuk, güvenlik, bürokrasi, eğitim gibi devlet yönetimimizin ana unsurları çöktü. Yeniden bir inşa süreci gerekiyor. Bunun için Yenikapı ruhunun yaşamasını orada oluşan birlikteliğin sürmesi için kamuoyuna açıkladığımız Taksim Manifestosunun kabul edilip uygulanması gerekir” diye konuştu.
“Cumhuriyeti korumak, kollamak ve demokrasimizin aldığı yarayı onarmak görevi bize düşüyor. Devleti kuran parti CHP; devleti onaran parti de olacaktır” diyen Bektaşoğlu,   FETÖ soruşturmaları nedeniyle delilsiz olarak suçlanan pek çok kişinin haksız uygulamalara maruz kaldığına ve mağduriyetler yaşandığına dikkat çekti.

“AT İZİNE İT İZİNİ KARIŞTIRDILAR”

Bektaşoğlu, şöyle konuştu: “Kurunun yanında yaşın yanmasını istemiyoruz. At izine it izini karıştıran iktidar büyük bir açmaz ve çıkmaz içinde. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Kendi seçmenlerine bu durumu izah edemiyorlar. Bir türlü toparlanamıyor. Kendi içindeki yapıyı temizlemeliler.  Bunu yapmak yerine Kumpas ihbarlarıyla vatanını, milletini seven Atatürkçüleri de açılan soruşturmalara katmaya çalışıyorlar. Hayatında bu örgütle ilgisi olmayan kişileri de çeşitli gerekçelerle aklandıkları halde mesleklerinden atıyorlar. Eşleri, çocukları bütün aileyi giderek de bütün toplumu cezalandıran bir yargı sistemi oluşturuyorlar.  Bunlara duyarsız kalmayacağız. Biz mazlum ve mağdurların partisiyiz. Kurduğumuz komisyonlarla bu olayların takipçisiyiz. TBMM açıldığında darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaşananlar ana gündemimiz olacaktır. Gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz. Kurumlar temizlenmeli. Bu örgütün elemanı olan siyasetçiler, bürokratlar ile devlet yönetenlerin, devlet içine yerleşenlerin de peşini bırakmayacağız.”  CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “biz bayrağı elimize yeni almadık, demokrasi ve Cumhuriyet nöbetimiz aylık değil, 93 yıldır sürüyor” dedi.